Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

З 01.08. по 15.08.2022 року буде перебувати в відпустці адміністратор ЦНАСПу в селі Новоселівка

З 01.08. по 15.08.2022 року буде перебувати в відпустці адміністратор ЦНАСПу в селі Новоселівка

Увага! Шановні жителі Новоселівської громади та наші гості з інших міст! З 01.08. по 15.08.2022 року буде перебувати в відпустці адміністратор ЦНАСПу в селі Новоселівка. Однак послуги будуть надаватися, приймання громадян здійснюватиме за попереднім записом у вівторок і четвер інший адміністратор. Телефон адміністратора для запису на прийом: 095-530-54-46 Неоніла Іванівна Мартинова.

14:01 29.07.2022

З 1 серпня в Новоселівській громаді поновлюються пільгові перевезення, для пенсіонерів та пільгових категорій громадян

З 1 серпня в Новоселівській громаді поновлюються пільгові перевезення, для пенсіонерів та пільгових категорій громадян

Карантинні обмеження не дозволяли здійснювати безоплатні перевезення. Враховуючи складне матеріальне становище деяких жителів та економічну кризу, керівництво громади прийняло рішення відновити пільгові перевезення. Тож з 1 серпня 2022 року пенсіонери та пільгові категорії зможуть отримати талони на 4 безоплатних поїздки. Для отримання талонів необхідно звернутися до найближчого до вас відділу ЦНАСПу, маючи при собі пенсійне посвідчення чи документ, що посвідчує пільгу. Перелік категорій громадян, які мають право на пільги визначена  Законами України та постановою Кабінету Міністрів України.  

15:30 28.07.2022

Оптимізація трудових відносин при мобілізації

Оптимізація трудових відносин при мобілізації

Статтею 119 Кодексу законів про працю України передбачені гарантії для працівників на час виконання державних або громадських обов’язків. Зокрема визначено, що за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період або прийнятими на військову службу за контрактом, у тому числі шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня фактичного звільнення зберігаються місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності і у фізичних осіб - підприємців, у яких вони працювали на час призову. Таким працівникам здійснюється виплата грошового забезпечення за рахунок коштів Державного бюджету України відповідно до Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей".

10:47 28.07.2022

День Української Державності — державне свято, цьогоріч ми відзначаємо його вперше

День Української Державності — державне свято, цьогоріч ми відзначаємо його вперше

2021 року свято було встановлено Указом Президента України Володимира Зеленського. Ця пам'ятна дата покликана звернути увагу на традиції українського державотворення, які мають понад тисячолітню історію.

09:01 28.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь