A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Полтавській області відкрито п'ять центрів жіночого працевлаштування

У межах проєкту We Act II „Діємо задля жінок та їхніх можливостей”, який впроваджується UNFPA, Фондом OOH у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, в партнерстві з ТО „Інноваційні соціальні рішення”, відкрито в Полтавській області 5 центрів жіночого працевлаштування: Гадяч, Глобине, Миргород, Лубни, Пирятин. Метою їх діяльності є сприяння розширенню економічних можливостей жінок, які належать до вразливих категорій населення, з особливим фокусом на тих, які проживають у віддалених населених пунктах.

14:41 12.03.2024

Законодавство України суворо забороняє збір, продаж і купівлю рідкісних дикорослих рослин

Весною ми часто бачимо як на ринках продають гарні букетики проліски, а у лісі, на той момент, залишається понищена галявина із сотнями пошкоджених, викопаних, зірваних квітів. Такі дії, звісно, не залишаться безкарними.

10:24 12.03.2024

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять жителя села Рунівщина, Героя, який віддав своє життя за Батьківщину - Сергія Горожанкіна (26.05.2002 -12.03.2022)

Воїн закінчив Рунівщинську ЗОШ, перед армією працював на агропідприємстві. Після завершення строкової служби вирішив продовжити захищати Україну в десантно-штурмових військах. У травні 2022 року Сергію мав виповнитися 21 рік. В нього залишилися мама, тато, та брат-підліток.

08:00 12.03.2024

Інформація щодо безкоштовного проїзду

З березня місяця 2024 року безкоштовний проїзд на приміських автобусних маршрутах загального користування Новоселівської сільської територіальної громади для Захисників та Захисниць України; учасників бойових дій, які мають УБД та членам сімей загиблих Захисників та Захисниць України буде здійснюватися за наявності картки громади.

18:29 01.03.2024

Сьогодні наша громада провела в останню путь жителя села Рунівщина, солдата ЗСУ - Андрія Баташева

Воїн переїхав до Новоселівської громади з Запорізької області, що наразі під окупацією. Проживав у селі Рунівщина, як внутрішньопереміщена особа, до призову працював у комунальному підприємстві "Турбота". Згодом став на захист Батьківщини.

16:40 29.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь