A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада в Новоселівській сільраді 05 жовтня

Дата: 05.10.2020 11:31
Кількість переглядів: 703

Завдання, заплановані на нараді минулого тижня, виконані. Зі слів першого заступника сільського голови Євгена Бови, енергетики дали дозвіл на підключення свердловини в Новоселівці. На цьому тижні свердловина має бути прокачана, а люди мають отримати доступ до води.

 

Євген Юрійович наголосив на потребі негайно внести зміни в графік вивезення сміття, щоб унеможливити його накопичення навколо сміттєвих баків. А також повідомив про встановлення на цьому тижні перших виготовлених колонією нових сміттєвих баків.

Також Євген Юрійович зробив зауваження старостам щодо визначення місць для встановлення вуличного освітлення. Саме старости визначали місця, де потрібно почепити нові ліхтарі. Зроблено це в деяких населених пунктах неякісно, так як мешканці звертають увагу, що в багатьох місцях потребує додаткового освітлення.

На сьогоднішньому тижні заплановане обстеження дороги в с. Гонтарі, її грейдування в цьому населенному пункті, а також в Новоселівці, Терентіївці, Божках.

Продовження спилу аварійних дерев, в тому числі у Вербовому і Опішнянах, в с. Терентіївка, вул. Остапа Вишні, 69. Завершення ремонту зупинки в с. Божківському. Наведення благоустрою в с. Мар’ївка. Вивезення будівельних відходів з приміщення школи в с. Новоселівка. Відповідальні – КП «Турбота»

6 жовтня заплановано провести засідання депутатських комісій перед другою частиною сесії.

По відділу культури, молоді, спорту та туризму (Загреба Ю.): продовжити планування бюджету відділу на 2021 рік. Підготувати питання до сесії по відділу. Підготовка річного звіту 1-ПКС:- перевірити наявність облікової документації на об’єкти культурної спадщини; перевірити акти прийому-передачі пам’яток; підготовка переліку усіх об’єктів культурної спадщини, які знаходяться на території Новоселівської сільської ради. Розмістити на сайті оголошення про творчі колективи закладів культури Новоселівської громади. Оприлюднити розклад гуртків.

По  відділу соціального забезпечення захисту прав дітей (Т.С. Мишко): організувати зустріч з представниками благодійної організації «Світло Надії». Розвезти підзвітну благодійну допомогу від «Карітас». Звірити по старостатам інформацію відносно одиноких осіб, які проживають на території громади. Інспектування родини с.Рунівщина. Складання відповідної документації для оформлення опікунства над недієздатною особою. Вивчити питання щодо рекомендацій передбачати у відповідних місцевих бюджетах кошти на формування фондів житла для тимчасово проживання внутрішньо переміщених осіб. Організувати зустріч опікунської ради.

По відділу загальної, кадрової та організаційної роботи (І.М. Ждан): домовитися з відділом освіти по придбанню підручників. Продовження роботи з представниками по освітленню (роботи в с.Крюкове, Черкасівка, Божкове). Забезпечення виборчих дільниць всім необхідним до виборчого процессу. Зробити для сайту короткий звіт про результати роботи з пільгових перевезень в громаді (скільки людей скористалися, які суми будуть відшкодовані перевізникам). Збір інформації по ФАПам та амбулаторіям, що необхідно для покращення матеріально-технічної бази / опалення. Домовитися про додатковий рейс в с.Рунівщина. Зустріч з перевізником Кованьківка та Бурти.

Розпочався виборчий процес. Деякі працівники сільської ради в робочий час агітують проти діючого керівництва громади. По селу розпускають фейки і чутки, які не мають жодних підстав. Тому закликаємо всіх громадян – жителів громади. Двері сільської ради відчинені, незважаючи на карантин, телефони всіх керівників та працівників громади – відомі, додатково вони зазначені на сайті. Телефонуйте, задавайте питання. Повідомляйте про спроби підкупу виборців. Майбутнє громади сьогодні, як ніколи  раніше, - в руках самих громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь