Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада Новоселівської сільради 28 вересня

Дата: 28.09.2020 14:52
Кількість переглядів: 773

Зі слів першого заступника сільського голови Новоселівської сільради Євгена Бови, завдання, заплановані 21 вересня на апаратній нараді на минулий тиждень, майже всі виконані. Ті, які потребують продовження, будуть виконуватися протягом поточного тижня.

Фото без опису

З завдань на поточний тиждень – підготуватися до продовження сесії сільської ради, призначеної на 6 жовтня 2020 року. Основні питання, які будуть винесені на сесію – це затвердження Положення про приватизацію житлового фонду в зв’язку з можливістю приватизації квартир в гуртожитках с. Кованьківка та с. Божківське. А також – внесення змін до бюджету сільської ради за підсумками надходжень коштів за дев’ять місяців поточного року.

З поточних завдань – продовження проведення інвентаризації майна ЖЕКу, з метою передачі його на баланс КП «Турбота». В даному пункті – основна затримка за проведенням необхідних перевірок податковою та пенсійним фондом.

Визначилися, що зустріч з жителями с. Кованьківка відбудеться у вівторок, 29 вересня о 17.15.

В зв’язку з тим, що Новоселівська сільрада потрапила до другого етапу пілотного проєкту Державного аграрного реєстру, в період до 14 жовтня необхідно зареєструвати фермерів для участі в реєстрі. Відповідно необхідно підготувати і провести зустріч з фермерами.

По КП «Турбота» оформлення в ДАЇ придбаного автомобіля для КП буде завершено на поточному тижні.

Також заплановані роботи по благоустрою в с. Пасківка (вирубка дерев та кущів поруч з ФАПом). По Надержинщині необхідно вирішити питання по спилюванню двох аварійних дерев на кладовищі.

В Божковому офіційні громадські обговорення Генплану будуть проведені після внесення зауважень від місцевих мешканців, які прозвучали на зустрічі в четвер, 24 вересня після уточнення проектувальником. Про дату офіційного обговорення Генплану буде повідомлено на сайті громади.

На сьогодні дуже гостро стоїть питання незадовільного стану дороги між Мар’ївкою і Нестеренками.

Силами КП «Турбота» цього тижня планується завезення дров в ФАП в с. Петрашівка. Прибирання стихійних звалищ в с. Рунівщина. До офіційного відкриття нової амбулаторії необхідно прослідкувати проведення благоустрою. Триватиме продовження вирубки дерев та кущів на обочинах дороги, що йде від с. Вільховий до с. Опішняни. В п’ятницю буде встановлено останній дитячий майданчик в селі Божківське. Триватиме встановлення дошок оголошення по громаді.

В кінці тижня очікуємо прибуття баків для роздільного сортування.

По відділу культури, молоді, спорту та туризму заплановано продовжити проведення інвентаризації у закладах культури Новоселівської ОТГ. Жодних свят в умовах погіршення епідеміологічної ситуації в громаді не буде. Офіційне відкриття 2-х бібліотечних просторів (не масові заходи) за грантові кошти: с. Новоселівка відбудеться 29.09.2020 р. в с. Рунівщина 30.09.2020 р. Також до кінця тижня будуть оголошені назви і місцезнаходження гуртків, а також графіки їх роботи.

По відділу соціального забезпечення захисту прав дітей буде вивчитися питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Будуть звірені з адміністрацією старостатів списки учасників другої світової війни, списки осіб, котрі постраждали в наслідок аварії на ЧАЕС.

На цьому тижні зібрано 25 заявок на забезпечення газовими балонами, які найближчим часом будуть розвозити.

Також буде узагальнена інформація щодо перших результатів пільгових перевезень в громаді (приблизно скільки людей скористалися, які суми будуть відшкодовані перевізникам).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь