Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Не вірте фейкам

Дата: 05.10.2020 09:41
Кількість переглядів: 845

Чим ближче до місцевих виборів, тим частіше на зустрічах з людьми доводиться чути інформацію, яка не відповідає дійсності. Тому закликаємо жителів громади, послуговуватися офіційною інформацією і не піддаватись інформаційним провокаціям та фейкам.

Фото без опису

Так, на нещодавній зустрічі з жителями Божкового прозвучала інформація про нібито плани побудувати сміттєсортувальну станцію на території села Божкове.

Запевняємо, що дана інформація не відповідає дійсності.

Насправді, в травні та вересні поточного року було проведено дві зустрічі з жителями села Божкове за участі першого заступника сільського голови Євгена Бови, представників проектної організації стосовно обговорення, уточнення та напрацювання побажань щодо розроблення генерального плану цього населеного пункту.

За результатами даних зустрічей розробником генерального плану враховувалися побажання жителів с. Божкове, доопрацьовувалися текстова та графічна частина даного генплану.

 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Новоселівська сільська рада оголошує, що з наступного тижня розпочинається проведення офіційної процедури громадських обговорень даної містобудівної документації.

В попередньому варіанті розробник вніс до генплану сміттєсортувальну станцію на прохання старости Миколи Мосійчука. Але після зустрічі з жителями населеного пункту, які виявили незгоду з даним об’єктом, розробник вилучив її з Генерального плану села Божкове. Водночас, у представленому на громадські обговорення генеральному плані с. Божкове Полтавського району Полтавської області враховано всі побажання жителів села, такі як рекреаційні зони (зони відпочинку, парк, спортивний та дитячий майданчики) по вул. Центральній, 1 та в північно-східній частині населеного пункту.

Тобто про будівництво сортувальної станції для сміття мова не йде.

Кожний житель села протягом місяця з моменту офіційного початку громадського обговорення майбутнього генерального плану зможе ознайомитися з його проектом, подати письмові чи усні зауваження.

Все це можна буде зробити в період з 09.10.2020 року по 09.11.2020 року.

Керівництво Новоселівської сільради зацікавлене у якісному розвитку території громади, в активній позиції мешканців, їх зацікавленості майбутнім громади,  а також в тому, щоб кожний житель відчував себе комфортно в Новоселівській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь