A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада 21 вересня 2020 р.

Дата: 21.09.2020 12:56
Кількість переглядів: 807

Заплановані на минулий тиждень завдання в розрізі підрозділів виконані. Планові завдання на поточний тиждень складені з врахуванням зауважень і побажань, які прозвучали на зустрічах з жителями сіл: Божкове, Божківське, Надержинщина, проведених минулого тижня.  

Фото без опису

Вони стосуються зокрема обстеження даху багатоквартирного житлового будинку в с.Божківське по вулиці Миру, з метою його подальшого ремонту. Проведення в цьому ж населенному пункті робочої зустріч з головами новостворених ОСББ на предмет обговорення програми підтримки ОСББ та надання роз’яснень (23 вересня), проведення робочої зустрічі з розробниками генерального плану с. Божкове та жителями с. Божкове, з метою громадських обговорень даної містобудівної документації (24 вересня). А також обстеження ділянок для проведення благоустрою (спільно з фахівцями елеватора) в с. Божкове.

Також на даний тиждень заплановане проведення інвентаризації майна ЖЕКу, з метою передачі його на баланс КП «Турбота». Та обстеження спільно з БТІ протирадіаційних укриттів в с. Божківське, з метою розроблення на них технічних паспортів.

Новоселівська ОТГ відібрана до участі в пілотному проекті Державного аграрного реєстру (ДАР), тому на поточний тиждень залановано навчання, проведення нарад з фермерами, реєстрація фермерів в пілотному проекті. Даний проєкт дасть змогу доступу до державних программ підтримки і фіансування сільськогосподарських виробників.

Стосовно планів роботи коммунального підприємства на поточний тиждень, буде здійснено благоустрій в с. Рунівщина (вирубка дерев та кущів поруч з ФАПом). Благоустрій в с. Надержинщина (покіс трави, благоустрій кладовища).Також заплановано завезення дерев одиноким громадянам. І завезення спиляних дерев у ФАП в с. Кованьківка.

На жаль, через безвідповідальність дорослих (діти почали користуватися майданчиком, попри застереження, до застигання цементної суміші), доведеться відновлювати встановлений майданчик в с. Крюкове (повторне бетонування). Планується також спилювання дерев та розчищення кущів (поруч із зупинкою) в с. Божківське. Вирубка дерев та кущів на обочинах дороги, що йде від с. Вільховий до с. Опішняни. Встановлення дитячих майданчиків в селах Божківське та Опішняни. Встановлення дошок оголошення по громаді. Будуть продовжені роботи з освітлення громади в селах Руновщина і Крюкове. І підготовчі роботи для встановлення зупинок на території громади. Йде збір заявок на завезення балонів зі скрапленим газом по громаді.

На четвер на 10.00 запланували проведення позачергової сесії, напередодні якої відбудуться засідання депутатських комісій.  Начальникам відділів доручено подати проекти рішень по невідкладним питанням.

З нагоди річниці визволення Полтавщини запланували провести відзначення цієї дати концертом в с. Божківське в п’ятницю, 25 вересня.

Відділу соціального захисту і відділу культури доручено подати плани роботи на четвертий квартал і опрацювати відповідні програми, які будуть реалізовуватися відділами в наступному 2021 році.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь