A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

31 березня 2021 року відбулася робоча зустріч з питань започаткування військово-патріотичного виховання в громаді

Дата: 31.03.2021 16:23
Кількість переглядів: 1049

Сільський голова Євген Бова ініціював створення в громаді напряму позашкільної освіти – військово-патріотичного виховання молоді. Для цього він організував зустріч з директорами шкіл та учасниками АТО, які мають відповідну підготовку і значний досвід роботи з молоддю.

Фото без опису

Мета зустрічі – обговорення спільних дій сільської ради і досвідчених учасників бойових дій для створення в громаді ефективної системи виховної роботи щодо формування у дітей та молоді патріотичних почуттів, активної життєвої позиції, особистісних рис громадянина своєї країни, набуття практичних навичок та якостей, необхідних майбутньому воїну.

Перед присутніми на зібранні виступив голова Всеукраїнської спілки учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій Володимир Голованюк. Він розказав про наявну матеріально-технічну базу, попередні напрацювання і висловив готовність надавати всебічну підтримку громаді у розвитку військово-патріотичного виховання.

Очільник Військово-патріотичного клубу десантників «Штурм» Валентин Діброва наголосив, що сучасний підхід до організації національно-патріотичного виховання вимагає відмови від традиційних одноразових заходів, виховний ефект яких здебільшого полягає в отриманні певної інформації та залученні учнів до корисної діяльності. Це має бути комплексна, системна робота, спрямовані як на загальну військову підготовку в школі, так і на роботу у форматі військово-патріотичних клубів.

У результаті обговорення намітили конкретний план дій щодо створення Військово-патріотичного клубу Новоселівської громади, облаштування локацій та баз проведення військових навчань і вишколів, облаштування зброярні та відновлення вогнепального тиру. До найближчої сесії сільської ради підготовимо комплексну програму військово-патріотичного виховання молоді Новоселівської громади.

Євген Юрійович надав доручення:

  • начальнику відділу освіти виконкому Новоселівської ОТГ Тетяні Симітко – надати інформацію про можливість введення штатної одиниці в Божківському НВК. Ця людина зможе фахово організувати роботу з військово-патріотичної підготовки згідно вимог сьогодення;
  • директору Агенції місцевого розвитку Новоселівської ОТГ Юлії Поповій – підготувати перелік програм і грантових пропозицій для залучення додаткових коштів на розвиток військово-патріотичного виховання молоді.

Євген Юрійович переконаний, що «…спільними зусиллями за найближчі два роки ми створимо в нашій громаді  потужну базу для виховання дітей та молоді на патріотичних, історичних та бойових традиціях українського народу».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь