A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відшуковуємо можливі варіанти співпраці з вітчизняними виробниками техніки та очільниками громад для спільної роботи в сфері благоустрою

Дата: 01.03.2021 16:36
Кількість переглядів: 270

Голова Новоселівської сільської ради Євген Бова прийняв участь у робочій поїздці до Кременчука разом з головами громад Полтавського району, яку організував Народний депутат України Костянтин Касай.

Фото без опису

Для подальшої співпраці свої потужності та продукцію презентували керівники вітчизняних підприємств: Крюківського вагонобудівного заводу, підприємство «Альфатех» та завод «Кредмаш». Дані підприємства наочно продемонстрували комунальну техніку, яка може стати надійним помічником для наведення благоустрою в громаді. Розглянули різні варіанти придбання даної техніки на умовах міжмуніципального співробітництва з сусідніми громадами, адже вона є дороговартісною. Найбільше привернула увагу техніка з ремонту дорожнього покриття та мініасфальтні заводи, адже рано чи пізно дороги, які зараз знаходяться на балансі та обслуговуванні Агенції місцевих доріг Полтавської області передадуть разом з фінансуванням на утримання громад.

Як відмічає Євген Бова на особистій сторінці (http://surl.li/mmaf ) "Забезпечення комунальною технікою нашого КП «Турбота», є зараз одним з пріоритетних завдань керівництва сільської ради, тому відшуковуємо всі можливі варіанти співпраці з вітчизняними виробниками та головами громад для реалізації спільної роботи в сфері благоустрою".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь