Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Запрошуємо на урочисте відкриття відремонтованого Черкасівського сільського будинку культури!

Дата: 07.02.2020 08:46
Кількість переглядів: 472

У Новоселівській громаді велика увага приділяється розвиткові культури, творчості й гурткової діяльності. Культурно-мистецьку роботу здійснюють 4 будинки культури, 3 клуби, 5 бібліотечних закладів та Рунівщинський музей. Ці заклади слугують культурними осередками сільської громади. Тільки протягом минулого 2019 року проведено понад 350 культурно-мистецьких заходів.

Фото без опису

З гордістю інформуємо про повне завершення всіх внутрішніх та зовнішніх ремонтних робіт у Черкасівському сільському будинку культури в селі Черкасівка. У 2019 році з бюджету сільської ради було виділено 3 072 345 грн. За ці кошти було профінансовано ремонтні роботи фасаду будинку культури, всіх його внутрішніх приміщень, а також придбано нові сучасні меблі, принтер до ноутбука, встановлено 150 м'яких крісел у глядацькому залі та більярдний стіл для проведення активного дозвілля жителів громади. До послуг глядачів - ошатна сцена.

У найближче свято, до дня закоханих 15 лютого, кожен житель села Черкасівка та гості з інших сіл громади на власні очі зможуть оцінити позитивні зміни зовнішнього та внутрішнього вигляду будинку культури.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати Черкасівський сільський будинок культури!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь