A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

У лютому 2020 року стартує нова хвиля всеукраїнської освітньої програми «Відкривай Україну: Ідентифікація», яка навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну.

Дата: 09.01.2020 17:25
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

ЇЇ реалізує Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну». Мета проєкту – створити середовище для розвитку підлітків міст України, у якому вони набудуть необхідних вмінь та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом - у місті.

Реєстрація стартує вже цього місяця, взяти участь зможуть учні 7 – 11 класів з будь-якого куточку України.

Гейміфікована освітня пригода проходить на онлайн платформі та навчає школярів навичок ХХІ століття, таких як: робота в команді, комунікації, робота з ідеями, лідерство, проєктний менеджмент та ін.

Програма триває близько 10 місяців та складається із таких етапів:

I етап: шкільний комунікаційний етап, під час якого учні 7-11 класів реєструються на онлайн-платформі (https://www.vidkruvai.com.ua/) і формують команди, обирають менторів, досліджують проблематику свого міста та формують ідею проєкту, яку презентують на рівні школи;

II етап: міський етап проєктної діяльності, під час якого команди мають реалізувати проєкт в своєму місті та досягнути поставленої мети, зняти відео-презентацію завершеного проєкту та розмістити її на онлайн-платформі;

III етап: півфінал проєкту, який пройде одночасно в понад 20 обласних центрах країни у форматі фестивалів освітніх інновацій «Освітній Хайп», де команди презентуватимуть свої проєкти перед регіональним журі, познайомляться з експертним середовищем міста та своїми однолітками, оберуть переможця від області з метою подальшої презентації проєкту під час фіналу програми;

IV етап: фінал у форматі великої події у київському Палаці спорту для всіх учасників проєкту та жителів столиці, а також низки подій для фіналістів та експертного середовища на десятках різних локацій міста Києва.

Освітній проєкт «Відкривай Україну» існує вже 4 роки. Організатори говорять, що їм не важливо які в учасників оцінки у школі і скільки гуртків вони відвідують та як виглядають, а найцінніше це – ідеї та здібності.

Спільнота обіцяє підтримати кожен задум учнів, і навчити правильно планувати, креативити, створювати хайп та працювати так, аби всі учасники команди почували себе комфортно, а робота була у задоволення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь