Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ЗАПРОШУЙТЕ! ПРАЦІВНИКИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ГОТОВІ ДО КУМУНІКАЦІЙ З ВЕТЕРАНАМИ

Дата: 30.09.2024 09:50
Кількість переглядів: 30

День захисників та захисниць України, який відзначатиметься 1 жовтня, набув особливого значення під час повномасштабного російського воєнного вторгнення. У цю дату ми вшановуємо військових і кожного українця, хто нині потом, кров'ю і, на жаль, життям метр за метром відстоюють і звільняють рідну землю.

Фото без опису

Фахівці сервісних центрів Пенсійного фонду України в Полтавській області готові надати інформаційну і консультативну допомогу з питань, що стосуються діяльності Фонду, ветеранам, яким в період пристосування до звичних умов життя доводиться стикатися зі спектром проблем.

ЗАПРОШУЙТЕ! Форми комунікацій можуть бути різними - зустрічі у територіальних громадах, у Центрах надання адміністративних послуг, у ветеранських організаціях, у лікувальних закладах тощо, розміщення інформаційних матеріалів на сайтах територіальних громад, у друкованих та інтернет-виданнях.

Адреси та телефони відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області розміщені на Фейсбук-сторінці Головного управління (вкладка «Вибрані») та в розділі «Контакти» / «сервісні центри ГУ ПФУ» на інформаційній сторінці Головного управління вебпорталу Пенсійного фонду України (https://www.pfu.gov.ua/kontakty/servisni-tsentry-gu-pfu/).

 

Головне управління Пенсійного фонду

України в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь