Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Урочисте відкриття Центру «Open Space»

Дата: 09.07.2024 14:00
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

9 липня відбулася важлива подія в житті нашої громади – ми створили ще один мультифункціональний громадський простір – Центр спільнототворення «Open Space» в Божківському.

Ремонт даного приміщення виконано за кошти місцевого бюджету, а всі необхідні меблі, обладнання та матеріали для творчості, ін. необхідні засоби  придбано завдяки фінансовій підтримці Фонду Razom for Ukraine.

Наша мета – всебічна підтримка дітей та молоді, – того покоління, яке захищатиме і відбудовуватиме нашу країну. Тож тепер ми на крок ближче до цієї мети, оскільки молодь має комфортні умови для навчання і творчості, всебічного розвитку за місцем свого проживання.

Окрім того, проєкт враховує різні потреби й інтереси населення різних груп, в т.ч., вразливих груп, ветеранів_нок та спрямований на посилення їх спроможності й самозарадності. У даному Центрі вони зможуть отримати соціальну і психологічну підтримку, скористатися комп’ютерною технікою, щоб знайти потрібну інформацію в Інтернеті. Або ж просто поспілкуватися і з користю провести свій час.

Відкриття Центру  – це лише початок захопливого шляху до розвитку та самореалізації молоді у громаді. Переконані, що проєкт посилить взаєморозуміння в спільноті, створить підтримуюче середовище і підвищить згуртованість жителів.

Відео урочистого відкриття

***

Проєкт Центр спільнототворення «Open Space» реалізується ГО «Платформа сталого розвитку «Перспектива» у співпраці з Новоселівською громадою за підтримки Razom for Ukraine.

#razomgrants #RazomRelief #Open Space

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь