Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Днями відбулася 33 сесія восьмого скликання Новоселівської сільської ради

Дата: 25.12.2023 14:14
Кількість переглядів: 75

 Більшість питань стосувалися підготовки життєдіяльності громади в 2024 році. Представляємо вашій увазі найактуальніше з розглянутого:

- прийнято Комплексну програму реабілітації, реінтеграції та соціальної підтримки Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих Новоселівської сільської ради на 2024-2025 роки. Зокрема програмою передбачено збільшення виплат до Дня Захисників та Захисниць України - 5 тисяч гривень. У рамках Програми зокрема передбачена виплата всім мобілізованим жителям громади по 5 тисяч гривень.

- депутати підтримали та затвердили бюджет Новоселівської сільської територіальної громади на 2024.

- затверджено Програму надання стоматологічної допомоги населенню Полтавського району на 2024 – 2025 роки.

- затверджено Програму Фінансового відділу Новоселівської сільської ради на 2024 рік.

- затверджено Програму виконавчого комітету Новоселівської сільської ради на 2024 рік.

- затверджено Програму розвитку Місцевої пожежної охорони Новоселівської на 2024 рік. Підтримано Програму щодо відшкодування витрат за надані пільги з телекомунікаційних послуг пільговим категоріям населення Новоселівської територіальної громади на 2024 – 2025 роки.

- також затверджено Програму медико – соціального забезпечення пільгових та соціально незахищених верств населення Новоселівської сільської ради на 2024 – 2025 роки.

- затверджено Положення про резервний фонд Новоселівської сільської ради на 2024 рік.

- депутати підтримали Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Турбота» Новоселівської сільської ради та здійснення внесків до його статутного капіталу на 2024 – 2025 роки.

- затверджено Програму фінансової підтримки комунальної установи «Агенція місцевого розвитку територіальних громад Полтавського району» на 2024 – 2025 роки.

- затверджено Програму фінансової підтримки комунального закладу Центр дитячої та юнацької творчості Терешківської сільської ради та Полтавського району дитячої – юнацької спортивної школи «Колос» на 2024 – 2025 роки.

- погоджено Програму фінансової підтримки закладів охорони здоров’я на 2024 – 2025 роки.

Фото без опису

- підтримано Програму перевезень жителів Новоселівської сільської ради та фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування окремим категоріям громадян Новоселівської сільської ради на 2024 – 2025 роки.

- затверджено комплексну Програму соціального захисту населення Новоселівської територіальної громади на 2024 -2025 роки. - підтримано Програму розвитку культури, туризму та молодіжної політики Новоселівської сільської ради на 2024 – 2025 роки. - затверджено ряд рішень виконавчого комітету в міжсесійний період.

- підтримано введення додаткових штатних одиниць до штатних розписів Божківського ліцею (опорний заклад), Новоселівської гімназії та Рунівщинської гімназії Новоселівської сільської ради.

- розглянуто блок земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь