Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Щиро вітаємо нашого земляка, сержанта десантно-штурмових військ України Антона Педька з відзначенням державною нагородою України — медаллю “Захиснику Вітчизни”

Дата: 21.11.2022 14:02
Кількість переглядів: 140

В Указі президента України Володимира Зеленського №674/2022 постановлено, що нагороджено сержанта Педька за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Нагадаємо — це вже друга державна нагорода у нашого земляка. У серпні його було нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Фото без описуФото без опису

Антон Педько народився 1991 року в селі Терентіївка, тут виріс та закінчив школу. Строкову службу ніс у десантно-штурмових військах. З перших днів повномасштабної російської окупації, десантник знову став на захист Батьківщини.

Був поранений влітку під час виконання бойового завдання, зараз відновився, й у складі ЗСУ продовжує боронити Україну в найгарячіших точках.

Вітаємо та дякуємо мамі й дружині Антона! Нехай Господь оберігає всю вашу родину!

Користуючись нагодою вітаємо всіх причетних з Днем Десантно-штурмових військ ЗСУ, який також відзначається сьогодні. Дякуємо кожному хто боронить Україну сьогодні!

Перемога за вами — наші мужні захисники та захисниці!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь