Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

“Всеукраїнський молодіжний рух” закликає учнівську молодь та громадян взяти активну участь у щорічних всеукраїнських проєктах соціально-екологічного спрямування

Дата: 17.11.2022 11:19
Кількість переглядів: 50

Громадська організація “Всеукраїнський молодіжний рух” ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН” (NGO Let’s do it, Ukraine) – це громадська організація, яка реалізує міжнародні, всеукраїнські та регіональні проєкти.

Діє у 24 областях України. За шість років існування об’єднала понад 2,5 млн. учасників нашої країни. Організація є частиною міжнародного руху Let’s Do It World, який об’єднав вже 180 країн та близько 30 млн. учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети та в третю суботу вересня виходять на наймасштабніше прибирання World Cleanup Day.

Фото без описуФото без опису

“Всеукраїнський молодіжний рух” закликає учнівську молодь та громадян взяти активну участь у щорічних всеукраїнських проєктах соціально-екологічного спрямування, а саме:

з 5 по 25 листопада 2022 року - Всеукраїнський щорічний проєкт “Мішечок”. Заплановано індивідуальний та груповий конкурс. Головний приз - принтер для сублімаційного друку.  Більше за посиланням:

https://letsdoitukraine.org/2022/11/competition-mishechok-2022/

 

З 15 листопада по 3 грудня 2022 року - національна мапа пунктів прийому вторсировини. В рамках проєкту заплановані тренінги, марафони роздільного збору відходів з конкурсною основою серед закладів загальної, середньої, позашкільної освіти. https://recyclingpoints.org/

 

Детальний опис, положення, форми реєстрації та кінцеві дати подачі заявок на сайті: https://letsdoitukraine.org/media/media/

 

Проєкти будуть реалізовуватися дистанційно, передбачають конкурсні етапи та цінні подарунки для найактивніших учасників, переможців.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь