Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

З 1 по 31 жовтня 2022 року місячника чистоти в Новоселівській громаді.

Дата: 16.09.2022 13:25
Кількість переглядів: 396

15 вересня на 20 сесії дев’ятого скликання депутати підтримали рішення про проведення з 1 жовтня 2022 року місячника чистоти в Новоселівській громаді.

Фото без опису

Звертаємося до всіх жителів громади, гостей з інших міст, керівників підприємств, установ, не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою - навести порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях.

Згідно з рішеннями обласної та місцевої комісії ТЕБ і НС зобов'язано усунути перешкоди території громадських просторів та прибудинкових територій (у вигляді старої техніки, будівельних матеріалів тощо) які є обов'язковими для виконання для безперешкодного доступу спецтехніки під час виникнення надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

Представники інспекції по контролю за благоустроєм спільно з поліцією розпочали об’їзд сіл громади з метою повторного вручення приписів злісним порушникам правил благоустрою, та проведення превентивних мір. Такі об'їзди будуть здійсненні протягом усього місячника чистоти.

Зокрема відвідали село Пасківка та Терентіївка.

Дякуємо жителям цих сіл, більшість домогосподарств вже усунули на прибудинкових територіях зауваження, надані комісією при попередньому об’їзді.

НАГАДУЄМО, що порушенням правил благоустрою території населених пунктів вважається: захаращення прибудинкової території будівельним сміттям, піском, деревиною, металобрухтом, опалим листям, гіллям, винесення на дорогу ґрунту, піску чи інших залишків будматеріалів, спалювання листя, трави, бур’яну, гілля.

ЗАКЛИКАЄМО жителів громади протягом жовтня усунути всі наявні порушення та привести прибудинкову територію у відповідність до вимог Правил благоустрою території населених пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь