Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Можливість отримати грошову допомогу в сумі 6600 гривень для внутрішньо-переміщених осіб, а також ЖИТЕЛЯМ НАШОЇ громади, які відносяться до вразливих категорій, від УВКБ ООН у партнерстві з Благодійним фондом “Право на захист”.

Дата: 15.09.2022 10:52
Кількість переглядів: 216

У четвер, 22-го вересня 2022 року з 9:00 до 14:00. у селі Божківське (Божківський будинок культури), відбуватиметься прийом документів для реєстрації на отримання допомоги від УВКБ ООН.

 У п’ятницю, 23 вересня 2022 з з 9:00 до 14:00. прийом документів відбуватиметься у селі Рунівщина (Рунівщинський будинок культри).

Фото без опису

Подати заявку можуть особи, які:

не отримували раніше допомоги від міжнародних організацій;

мають дохід, менший за 5400 грн на особу;

належать до таких категорій та критеріїв вразливості:

- переселенці, які перемістилися після 24.02.22,

- особи, що НЕ переміщувалися після 24.02.2022, але постраждали від воєнних дій у таких областях, як Дніпропетровська, Полтавська, Одеська, Запорізька, Кіровоградська, Черкаська, Харківська, Чернігівська, Сумська (перелік може бути доповнений);

- люди, що через воєнні дії були вимушені залишити свої домівки, але повернулися до постійного місця проживання (зокрема, з-за кордону).

 !! ОБОВ’ЯЗКОВІ КРИТЕРІЇ ВРАЗЛИВОСТІ ДЛЯ ВСІХ 3-х вищезазначених категорій, що дають можливість подати заявку на допомогу:

- родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років (чи 23 років, якщо навчається на очному відділенні) або з особами похилого віку (55 років і старше);

- родина, яку очолює одна самотня/кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією дитиною чи кількома дітьми віком до 18 років (чи 23 років, якщо навчається на очному відділенні);

- родина з однією або кількома особами з особливими потребами. А саме ті, що мають: інвалідність, хронічні захворювання (перелік не обмежується тільки цими критеріями особливих потреб);

- прийомні сім'ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).

 Інформація, яку необхідно буде надати:

- податковий номер;

- національний паспорт (ІD-карта) або інші документи, що посвідчують особу;

- довідка ВПО (за наявності);

- банківська картка головного заявника (не IBAN);

- свідоцтво про народження дітей (за необхідності);

- документ, що посвідчує законну опіку над дитиною (за необхідності);

- посвідчення/медична довідка, за наявності, хронічного захворювання або інвалідність (посвідчення або візуальне підтвердження).

Для збору даних мають бути присутні ВСІ члени родини.

!! Для сімей, членами яких є маломобільні люди, які не можуть прибути до пункту реєстрації, допускається реєстрація за оригіналами документів та надання медичної довідки, що підтверджує їхній стан.

 Маєте питання - пишіть у телеграм-канал https://t.me/IDPhelp.

 Детальна інформація, щодо отримання грошової допомоги від УВКБ ООН через офіси БФ «Право на захист» на офіційному сайті https://bit.ly/3Tgnpx5.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь