Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Безкоштовні медичні послуги для дітей та батьків

Дата: 30.08.2022 13:06
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Добірка безкоштовних медичних послуг для дітей та батьків:

1) Національний контакт-центр Міністерства охорони здоров’я надає безкоштовні медичні консультації для українців. Залучені медичні працівники таких спеціальностей як: психологи, терапевти, кардіологи, пульмонологи, гінекологи, хірурги та педіатри.

Контакт-центр працює за єдиним безкоштовним номером 0 800 60 20 19.

2) Медичний сервіс Helsi запустив безкоштовні консультації з лікарями за допомогою відеозв’язку на час війни. Прийматимуть людей медики усіх спеціальностей, як в приватних клініках, так і в державних.

Усі онлайн-прийоми БЕЗКОШТОВНІ, навіть якщо ви звертаєтеся до лікарів приватних медичних закладів. Для запису на консультацію не потрібно мати декларацію та направлення від сімейного лікаря.

Щоб записатись:

  1. Переходьте за посиланням http://surl.li/boion
  2. Обираєте лікаря потрібної спеціальності
  3. Обираєте і натискайте потрібний вам день та час.

4) Безкоштовну медичну допомогу для всіх українців надає платформа Doctor Online – Health Assistant https://doctoronline.care/

5) Viveo Cares Foundation надають безкоштовні медичні онлайн-консультації людям, які постраждали від війни в Україні https://viveohealth.com/uk/

6) Знайти необхідного лікаря можна за допомогою Telegram-бота «Турбота» 

7) Також отримати безкоштовну медичну консультацію онлайн можна на платформі Likar Support. Команда сервісу знаходить лікарів-волонтерів, до яких можна звернутись, коли потрібна термінова медична порада, а доступу до лікарні немає.??????

8) Мережа клінік Viva (Київ) безкоштовно надає консультації фахівців, першу допомогу, сестринські маніпуляції (за наявності медикаментів), доступні послуги швидкої допомоги та транспортувань хворих. Контакт-центр працює цілодобово: 044-238-20-20, 098-238-20-20.

9) Безкоштовні консультації проводять також лікарі клініки Академіка Грищенка. Деталі за лінком: https://www.instagram.com/p/Cahbo8WNblI/

10) Лікарі дитячої клініки Френдлік (м. Київ) консультують онлайн, за можливості приїздять на виклик. Деталі за посиланням: https://friendlic.clinic/

11) Київська клініка «Райеринг» готова надавати необхідну необхідну медичну допомогу безкоштовно. Приймають будь-яких пацієнтів, у тому числі: онкологічних, киснезалежних, тих, які потребують постійного контролю та спостереження.

Телефони для цілодобового зв’язку: +38 096 333 00 19, +38 073 140 00 19, +38 050 157 95 72.

Бережіть себе і своїх близьких! 

***

Матеріал підготовлено у рамках проєкту Київський Діалог: Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив, орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь