Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Потребуєте психологічної підтримки? Маєте змогу звернутися до виїздних бригад допомоги

Дата: 12.07.2022 11:39
Кількість переглядів: 270

У межах гуманітарного реагування на військове вторгнення і спричинену ним безпрецедентну гуманітарну кризу, UNFPA у партнерстві з місцевими органами влади та виконавчими партнерами ГО «Віра, Надія, Любов», Благодійний фонд «Посмішка ЮА», Молодіжний благодійний фонд «Ініціатива» та Благодійний фонд «Butterfly», створив в Україні мережу з 24 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства. Проект координується Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерством соціальної політики України.

Фото без опису

На території Полтавської громади з квітня 2022 року розпочали свою роботу дві мобільні бригади у складі психолога, фахівця з соціальної роботи та водія. Бригади мають можливість виїжджати на випадки домашнього насильства по Полтавській територіальній громаді та на відстань 50 км від  м. Полтава, тобто у своїй роботі можуть охоплювати послугами наступні територіальні громади: Решетилівську, Диканську, Новосанжарську, Машівську, Мачухівську, Щербанівську, Терешківську, Коломацьку, Новоселівську. 

Фахівці мобільних бригад надають стаціонарні консультації за попередньою домовленістю з 8.00 – 16.00 (вул. Небесної сотні, 61), а також  консультації по телефону з 8.00 до 21.00, номери телефонів: 067-610-58-02, 050-730-09-93.

Благодійний фонд «Посмішка ЮА» є координатором проекту по Полтавській області. Між благодійним фондом та Полтавським міським центром соціальних служб заключений меморандум про співпрацю у наданні допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі. 

За час роботи, Мобільними бригадами соціально-психологічної допомоги м. Полтави надано допомогу понад 80 особам, що постраждали від домашнього насильства. 95 % постраждалих – жінки та діти. Фахівцями мобільних бригад проводиться інформаційно-просвітницька робота в місцях компактного проживання ВПО, організовується дозвілля дітей під час якого психологи мають можливість надати консультації батькам. 



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь