A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Інформує Державна служба України з питань праці З початку війни започатковано проєкт з надання консультаційної підтримки суб’єктам господарювання, які вимушені тимчасово припинити свою діяльність на окремих територіях нашої держави, де внаслідок збро

Дата: 16.05.2022 15:11
Кількість переглядів: 207

З початку війни започатковано проєкт з надання консультаційної підтримки суб’єктам господарювання, які вимушені тимчасово припинити свою діяльність на окремих територіях нашої держави, де внаслідок збройної агресії російської федерації ведуться активні бойові дії, та переїхати до більш безпечних місць. В межах проєкту всім роботодавцям, які мають проблеми та виявили бажання, працівники Держпраці в межах компетенції надають необхідні фахові консультації з широкого спектра питань. Зокрема, трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг тощо.


Наразі Дежпраці розширена сфера реалізації цього проєкту з метою підтримки бізнесу та запобіганню порушенням прав працівників під час дії воєнного стану шляхом охоплення всіх категорій суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території України та мають потребу в отриманні відповідної консультативної допомоги.
Форма звернення для отримання консультаційної підтримки, а також відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема й у воєнний час, розміщені на порталі pratsia.in.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь