Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Новоселівської сільської ради

Дата: 11.05.2022 12:51
Кількість переглядів: 253

Напередодні відбулося засідання виконавчого комітету Новоселівської сільської ради. Зокрема під час засідання було розглянуто та опрацьовано такі рішення: 1. Передали на баланс у постійне користування, комунальному підприємству “Турбота” телескопічний навантажувач. Нова спецмашина буде використовуватися для потреб тероборони громади,  комунального господарства, а також надаватимуться платні послуги на замовлення фізичних та юридичних осіб.

Фото без опису

2. Погоджено передачу двох велосипедів у постійне користування соціальними працівниками “Центру надання соціальних послуг”. Наявність транспорту значно покращить умови праці робітників та оптимізує їх робочий час.

3. Було визначено обсяг компенсації витрат для жителів, які надають безоплатно прихисток у своїх оселях внутрішньо переміщеним особам. У тому числі компенсація передбачена на покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг.

4. Погоджено провести облаштування території навколо амбулаторії в селі Божківське: стоянка автомобільного транспорту, туалет, пішохідні доріжки, паркан, квіткові клумби.

5. Члени виконкому підтримали рішення завершити роботи по облаштуванню пожежної водойми у селі Новоселівка та наведенню благоустрою на прилеглій території: укладання бетонних плит, встановлення дерев’яних куренів, вбиральні, лав.

6. Погоджено здійснити благоустрій вулиці Макаренка та Миру в селі Терентіївка, а саме: прибрати дерев’яні опори, перенести вбиральню, облаштувати клумби.

7. Вирішено провести обстеження харчоблоку та цоколю будівлі в загальноосвітній Рунівщинській школі. Для подальшого проведення робіт з поточного ремонту.

8. Члени виконкому одноголосно погодили облаштування в селі Рунівщина скверу імені Михайла Гаврилка та встановлення пам'ятного знаку до 130 річниці від дня народження скульптора, громадського діяча та хорунжого армії УПА.

9. Підтримано організацію харчування та забезпечення сухими пайками членів добровольчих формувань Новоселівської громади.

10. Погоджено ліквідацію несанкціонованного сміттєзвалища в селі Пасківка. 11. Відповідно до поданих заяв розглянуто та підтримано виплату допомоги на лікування та поховання для жителів громади, відповідно до затверджених Програм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь