A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

З 28 березня по 3 квітня 2022 року у Новоселівській громаді відбудеться тиждень весняного прибирання

Дата: 22.03.2022 10:59
Кількість переглядів: 278

Війна змінила всіх, змінився спосіб нашого життя. Однак, попри все горе, яке щодня завдають загарбники Україні, ми маємо зробити чистим свій дім, так само як зараз очищають нашу землю від окупантів ЗСУ. 

Ми маємо готуватися до посівної, висаджування городини та весняних толок. Все це наближає Перемогу над ворогом. Звичні речі, які ми маємо робити щодня, заради наших воїнів та наших родин.

Чистота, порядок та благоустрій нашої громади залежить від кожного. Не будьте байдужими до проблем громади та долучіться до весняного прибирання!

Фото без опису

Цього року ми не встановлюємо конкретні дні та час, ви можете об’єднатися з сусідами, або ж вийти прибирати самостійно у зручний час.

Що прибираємо? Прибудинкові території, громадські простори, кладовища, всі ті місця, де ми наводимо благоустрій кожної весни.

Зібране торішнє листя, траву знесіть до своїх компостних ям. Якщо її немає в домогосподарстві, зараз саме час її зробити! Все спиляне гілля та молоду поросль можете скласти на вашій вулиці в одному місці, комунальники їх вивезуть. Вінки, та штучні квіти з кладовищ складайте в спеціальні ящики, які обладнані поруч. Поблизу них складайте й гілки.

Нагадуємо за будь-яких обставин НЕ СПАЛЮЙТЕ гілля та суху траву! Під час війни ваші дії правоохоронцями будуть розцінюватися як ДИВЕРСІЯ. Всі порушники будуть нести відповідальність.

До виявлених паліїв будуть застосовані 15 діб громадських робіт (це будуть важкі фізичні роботи на благо оборони області) та кожному штраф у 6150 гривень. Це стосується не тільки чоловіків, а й жінок.

Увага! Велике прохання до всіх жителів громади, прибрати з комунальної території поблизу ваших домогосподарств: скати, бетонні блоки, дрова та все, що може завадити проходженню техніки. У тому числі й військової. Будувати блок-пости мають військові та тероборона! У разі ігнорування, все майно, що перебуває на комунальній землі, буде вилучено.

Заздалегідь вдячні кожному, хто долучиться до наведення весняного благоустрою в громаді.

Разом ми зможемо все! Готуємося зустрічати Великдень та Перемогу, з нами Бог та Правда!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь