A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Про ситуацію в Новоселівській громаді станом на 16.03.2022 від голови Євгена Бови

Дата: 16.03.2022 11:52
Кількість переглядів: 212

Шановні жителі нашої громади! Станом на 16 березня ситуація на території громади контрольована. Штаб нашої територіальної оборони працює 24/7 та підтримує постійний зв’язок з територіальною обороною Полтавського району.

Сільська рада функціонує, послуги працівниками надаються.

Фото без опису

Ми продовжуємо створювати стратегічний запас харчових продуктів та ліків першої необхідності, для одиноких жителів й наших бійців з тероборони.

Наголошую, що перевірка документів та автівок є життєво необхідною у воєнний час. Прошу всіх вас ставитися з розумінням до вимоги надати документи та проведенню огляду автівок на блокпостах - це робиться задля нашої спільної безпеки. Наявність паспорта є обов’язковою для кожного дорослого жителя, навіть якщо ви йдете в найближчий магазин по хліб.

На території всієї Полтавщини продовжує діяти комендантська година з 19.00 до 6.00. В цей час ми маємо затемнювати світло у ваших вікнах, а під час сигналу повітряної тривоги повністю його вимикати!

Вкотре нагадую, що до кінця воєнного стану буде діяти заборона на продаж алкогольних напоїв. Це стосується не лише магазинів, але і приватних осіб, які торгують самогоном!

Зверніть увагу, що з'явилися додаткові покарання для водіїв напідпитку. За водіння автівки в нетверезому стані, поліція має право вилучити авто, для потреб армії. І такі випадки по області вже непоодинокі.

Потурбуйся про своїх рідних та себе, а алкоголь залишимо для дня Перемоги.

Шановні депутати, негайно повідомляйте про порушення комендантської години, вживання алкоголю, його продаж особисто мені.

В останні дні ми всі відчуваємо наближення весни. По всій країні рятувальники замість того щоб кинути всі сили на порятунок життів людей, змушені гасити палаючі сухостої.

Я щиро вірю, що наші жителі цього року не стануть підпалювати луки та узбіччя. Будьте свідомими, не паліть траву!

Нагадую, що спалювання сухої трави у воєнний час прирівнюється до диверсії, що спрямована на обмеження огляду місцевості військовими. Та як подання світлових сигналів збройним силам ворога. На паліїв чекатимуть не лише адміністративні та кримінальні покарання, наразі правоохоронці можуть застосовувати додаткові види відповідальності. Ймовірно це будуть громадські фізичні роботи на благо держави та армії!!

Новоселівська територіальна громада продовжує приймати гостей з міст де ведуться активні бойові дії. Якщо ви чи ваші знайомі потребуєте допомоги в поселенні, одязі, та інших побутових речах, звертайтеся до Мишко Тетяни Сергіївни 066 112 57 59 - директорки "Центру надання соціальних послуг". Також до неї можуть звертатися одинокі жителі, якщо не можуть придбати необхідні ліки в місті самостійно.

Ми можемо надати тимчасовий прихисток у Рунівщинській амбулаторії сімейної медицини та школі в селі Божківське. Для поселення необхідно буде зареєструватися. Також маємо змогу забезпечити харчуванням.

Просимо про ваше прибуття чи потребу в супроводі поліцейського (після 19.00) попереджати заздалегідь.

Плиска Наталія Миколаївна (секретар Новоселівської сільської ради) - 095093770

Мишко Тетяна Сергіївна (директорка комунальної установи "Центр надання соціальних послуг") - 0661125759

Будьте уважні один до одного, підтримуйте, саме цим ми відрізняємося від окупантів! Разом подолаємо ворога! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь