A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації: «Внесення змін до генерального плану з планом зонування села Терентіївка Полтавського райо

Дата: 25.12.2021 08:25
Кількість переглядів: 373

         Оголошується проведення презентації та громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної  документації «Внесення змін до генерального плану з планом зонування села Терентіївка Полтавського району Полтавської області».

Фото без опису

Проєктний план

В цілому концепція генерального плану передбачає наступні основні напрямки:

- необхідність оновлення містобудівної документації з визначенням проектних меж населеного пункту;

- стратегія розвитку населеного пункту визначається з урахуванням його розташування від районного центру, що в подальшому буде підставою для формування комфортних умов проживання;

- можливість реалізації даного проектного рішення підтверджується наявністю сприятливих природних та ландшафтних умов, які створюють умови для розміщення територій під житлову забудову;

- проектом передбачається збереження існуючих об’єктів громадського призначення та розглядається можливість перспективного розвитку населеного пункту.

У складі графічних матеріалів генерального плану розроблено план зонування території, який підлягає внесенню змін з урахуванням проектних положень генерального плану, де зазначено розташування і типи територіальних зон з можливістю подальшого надання відповідних містобудівних умов та обмежень згідно зі встановленим містобудівним регламентом.

Функціональна класифікація та переважні, допустимі і дозволені види використання територій наведено у складі пояснювальної записки в проекті внесення змін до генерального плану.

Замовник містобудівної документації – виконавчий комітет Новоселівської сільської ради.

Розробник  - ФО-П Дронь М.С.

Підстава для проектування – Рішення тринадцятої сесії Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області восьмого скликання від 25.11.2021 «Про надання дозволу на внесення змін до генерального плану з планом зонування села Терентіївка Полтавського району Полтавської області».

Ознайомитися з проектом містобудівної документації можна в приміщенні Новоселіваської сільської ради та на офіційному веб-сайті уповноваженого органу.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – виконавчий комітет Новоселівської сільської ради.

Термін подання пропозицій – на протязі місяця з моменту публікації даного оголошення.

Презентація проекту містобудівної документації відбудеться у приміщенні Новоселівської сільської ради ___.______.202_ року о ___.____ годині.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь