A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Зустріч у Полтавській ДПІ на тему: «Переваги подачі податкової звітності за допомогою електронних сервісів»

Дата: 01.12.2021 12:41
Кількість переглядів: 248

Зустріч у Полтавській ДПІ на тему: «Переваги подачі податкової звітності за допомогою електронних сервісів»

У Полтавській ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області   відбулася зустріч на тему: «Переваги подачі податкової звітності за допомогою електронних сервісів», а також були роз’яснені деякі питання щодо порядку сплати громадянами податку на доходи фізичних осіб та військового збору. На запитання платників податків відповідала головний державний інспектор    Лариса КУЩ.

Фото без опису

 

  Звичайно, що під час подання звітності в електронному вигляді, у  пересічного громадянина виникає безліч питань.  Серед  них такі: чи є безкоштовною послуга з отримання електронних ключів, яким чином платник податків може подати звітність в електронному вигляді, які переваги має платник при поданні звітності в електронному вигляді, які електронні сервіси може використовувати платник податків для подачі електронної звітності, як завантажити кваліфікований сертифікат відкритого ключа та інші. Запитувачі отримали вичерпні відповіді від податківців на всі свої запитання.

 Крім цього, Лариса Кущ докладно інформувала учасників щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.     

Полтавська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області

 

Зустріч в Полтавській ДПІ з питань сплати земельного податку

Фахівцями Полтавської ДПІ проведено зустрічі з громадянами Полтавського району щодо стану сплати ними земельного податку. Плата за землю є одним із видів доходу місцевого бюджету, яка зараховується на спеціальні бюджетні рахунки  об’єднаних  територіальних громад, на території яких розміщені земельні ділянки.  Отже, своєчасно і в повній мірі сплачений    земельний податок спрямовується на розвиток соціальної сфери села,  ремонт доріг, створення суспільних благ для мешканців громад. В ході зустрічі податківцями наголошено на основних моментах застосування податкового законодавства при обрахуванні та сплаті земельного податку.  Акцентовано увагу присутніх на термінах сплати земельного податку. Відповідно до чинного податкового законодавства всі громадяни - власники землі, земельних паїв та землекористувачі сплачують земельний податок  рівними частками до 15 серпня та 15 листопада.

Фото без опису

Крім цього, фахівці Полтавської ДПІ докладно інформували учасників хто має право скористатись одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням, які активи підлягають декларуванню, ставки податку при одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванні та терміни подачі одноразової (спеціальної) добровільної декларації. Наприкінці зустрічі громадяни отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Полтавська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь