A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

На базі Божківського ліцею відбулися військові збори для старшокласників Новоселівської громади

Дата: 25.11.2021 13:38
Кількість переглядів: 224

Підготовка молоді до проходження строкової військової служби в Збройних Силах України, процес тривалий та відповідальний. Це велика складова всього процесу військово-патріотичного виховання, де присутні не лише формування почуття патріотизму, любові до Батьківщини, свого народу та відповідальності. А й певні вміння та навички. Сучасна українська армія у своїх лавах налічує 15,6% жінок - це один з найбільших показників у світі в співвідношенні з загальною кількістю військових.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Тож у зборах, що сьогодні відбулися для старшокласників Новоселівської громади на базі Божківського ліцею, взяли участь і дівчата на рівні з хлопцями.
Досвідчені інструктори з комунального закладу “Полтавський обласний центр військово-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради” протягом дня навчали та вдосконалювали навички наших учнів. Курси з домедичної допомоги, поводження з вибуховими пристроями, метання гранат, навчання та змагання зі стрільби з пневматичної зброї, індивідуальне спорядження, розбирання/збирання зброї, поводження та робота зі зброєю, вивчали під керівництвом фахівців наші учні.
Діти, які займаються в військово-патріотичному клубі “Штурм-2” з усіма завданнями впоралися значно швидше за однолітків, адже вже мають чималий досвід. Дякуємо їх керівнику Віктору Боровко за підготовку та допомогу в проведенні зборів. Та всім інструкторам обласного центру за цікавий та корисний досвід, який отримали старшокласники нашої громади.





 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь