A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Осінь - не привід попрощатися з дитячим військово-патріотичним табором "Діброва"!

Дата: 19.10.2021 13:33
Кількість переглядів: 370

Відпочинок у молодіжному таборі «Діброва» — це незабутні враження. Вихованці табору стали ближчими до природи, дізналися більше про навколишній світ і відпочили від усіх гаджетів, комп’ютерів та Інтернету. А головне — у них з’явилася можливість перейнятися атмосферою єдності та взаємодопомоги. Адже дуже часто ті, хто проходили пліч-о-пліч усі випробування ставали вірними і надійними друзями.

< Почати з: 5:00 >

В таборі молоді юнаки та дівчата навчились основам виживання в лісі, а саме: збирати дрова, розводити багаття, орієнтуватися на місцевості, ставити намети, створювати з підручних матеріалів все найнеобхідніше. Тепер вони знають , що зупинку на ночліг треба робити не менше, як за дві години до заходу сонця.

Життя в таборі не дає вихованцям нудьгувати, адже вся програма молодіжного табору розрахована поєднувати фізичні, інтелектуальні та творчі здібності дітей. Майстер-клас на свіжому повітрі з образотворчого мистецтва показав наскільки талановита наша молодь.

Отже, молодіжний табір «Діброва» - це особливий час для кожної дитини!

Мені як начальнику відділу, культури, молоді, спорту та туризму Новоселівської сільської ради та члену ГО «Перспектива» було приємно працювати над реалізацією проєкту «Молодіжний табір «Діброва». Захід відбувається в рамках проєкту «Розбудова соціального капіталу громадських ініціатив в українських регіонах», який реалізується Kyiv Dialogue за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. На Полтавщині проєкт реалізується спільно з Місцевою асоціацією органів місцевого самоврядування Асоціація відкритих міст.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь