A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

План інтерпретації культурної спадщини Новоселівської територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 02.09.2021 11:16
Кількість переглядів: 528

Шановна громадо!

Пропонуємо вашій увазі План інтерпретації культурної спадщини Новоселівської територіальної громади на період до 2027 року. Запрошуємо до обговрення документа та приймаємо пропозиції по його покращенню.

В рамках розроблення цього Плану здійснено комплексну інвентаризацію наявних у громаді матеріальних та нематеріальних ресурсів спадщини, вивчено думку учасників місцевого ринку, діяльність яких базується чи пов’язана з використанням місцевої спадщини (її компонентів), проведено польове дослідження окремих атракцій, організовано роботу етнічних світлиць для розвитку та збереження місцевої спадщини. Таким чином було з’ясовано основні проблеми (перешкоди) та виклики для управління місцевими ресурсами спадщини та визначено проблеми (потреби) і можливості, пов’язані з такими ресурсами, визначено головну та додаткові теми для інтерпретації спадщини та засоби такої інтерпретації, вироблено конкретні завдання та заходи на виконання Плану.

Метою інтерпретації спадщини є забезпечення належного розуміння спадщини та шанобливе ставлення до неї з боку мешканців та відвідувачів громади, підвищення активності населення, в першу чергу молоді, їх мотивації долучатися до заходів з інтерпретації місцевої спадщини та перетворення її в актив громади.

Документ підготовлено ГО «Платформа сталого розвитку “ПЕРСПЕКТИВА”» в рамках проекту «Спадщина для розвитку-II: підвищення управлінської спроможності малих громад України через залучення молоді» за співфінансування Національного Фонду на підтримку демократії (NED), що реалізується Agency for private initiative development.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь