A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вітаємо учнів Новоселівської громади, які взяли участь та стали призерами Міжнародного фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченому Лесі Українці

Дата: 28.04.2021 11:21
Кількість переглядів: 1039

Вітаємо ученицю 7 класу Божківського НВК Горіздру Дарину, з почесним ІІІ місцем Міжнародного фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості "Змагаймось за нове життя!" присвяченому Лесі Українці. 

Фото без опису

Цього року конкурс-фестиваль був присвячений 150 - річчю з дня народженняЛесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) – видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з найяскравіших зірок національної та світової культури. 

У семи номінаціях конкурсу змагалися понад 17000  дітей та студентів з усієї України (учасниками є представники всіх областей України та Криму), а також представники Норвегії, Італії, Бразилії, Португалії, Грузії, Німеччини, Об’єднаних Арабських Еміратів (Дубай), Молдови, Польщі, Росії, Казахстану, Канади, Туреччини.


Дякуємо та пишаємося всіма учням та педагогам Новоселівської ЗОШ, Рунівщинської ЗОШ та Божківського НВК, які підготувалися та взяли участь в конкурсі!

Окрема подяка команді ГО Платформа сталого розвитку “Перспектива” за розповсюдження інформації про конкурс та підтримку учасників!! З вами ми можемо більше!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь