A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася шоста сесія восьмого скликання Новоселівської сільської ради

Дата: 26.03.2021 10:18
Кількість переглядів: 653

У засіданні сесії приймали участь 19 депутатів, які розглянули 46 основних питань порядку денного і 17 додаткових.

 

На початку засыдання затвердили бюджетні видатки у розмірі 1149 тис. грн. на реалізацію 6-ти проектів-переможців обласних конкурсів у 2021 році. З обласного бюджету буде виділена так ж сума для їх співфінансування.

З метою урегулювання юридичних правовідносин спільного комунального підприємства «Полтавський міжрайонний центр стоматології» та ефективного управління установою депутати схвалили рішення про уповноваження сільського голови на участь у загальних зборах засновників Спільного комунального підприємства «Полтавський міжрайонний центр стоматології». 

Погодили введення у штатний розпис Новоселівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів посади логопеда-дефектолога – це підвищить якість роботи з дітками, які потребують корекції мовлення.

Депутати затвердили Програму оздоровлення та відпочинку дітей Новоселівської сільської ради на 2021-2022 роки. Проголосували за блок питань, які врегульовують земельні правовідносини та проголосували за присвоєння адрес для проведення реєстрації речового майна.

У ході розгляду додаткових питань депутати проголосували за внесення змін до показників бюджету Новоселівської сільської ради; передачу у власність Новоселівської МПО комунального майна – легкового автомобіля; звільнення від сплати податків за соціальне обслуговування в Центрі надання соціальних послуг.

Для забезпечення безперебійної роботи кабелів телефонного зв’язку та збереження їх від пошкодження підтримали рішення про заборону проведення ремонтних і будівельних робіт без попереднього погодження з Укртелекомом.

Прийнято рішення про затвердження генеральних планів сіл Нестеренки і Мар’ївка, що дозволить ефективно управляти земельними ресурсами.

Депутати жваво обговорювали запропоновані ескізи символіки громади – логотипу і герба. Виходячи із висловлених пропозицій будуть внесені відповідні коригування і запропоновані на повторний розгляд депутатів. Наявність власної символіки громади важлива, оскільки це значно підвищує впізнаваність громади, вигідно відрізняє її від інших.

Сільський голова Євген Бова закликав депутатів активно долучатися і організовувати на своїх округах населення для проведення спільних толок з прибирання територій. Нагадав про необхідність дотримання прийнятих правил благоустрою усіма жителями без виключення. Акцентував увагу на тому, що до 01 квітня депутати зобов’язані подати е-декларації в установленому порядку.

На завершення засідання Євген Юрійович наголосив на погіршенні ситуації з рівнем захворюваності на COVID-19 та попередив про запровадження додатково (до діючих) обмежувальних протиепідемічних заходів на території Новоселівської сільської ради з 26 березня до 09 квітня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь