A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новоселівську ТГ відібрано як пілотну для реалізації проекту «Відродження Лісосмуг» за фінансової підтримки Швеції.

Дата: 17.03.2021 13:07
Кількість переглядів: 1060

17 березня 2021 р. голова сільської ради Євген Бова і його заступник Наталія Базавлук зустрілися з представниками ГО «Еколтава». Мета зустрічі – знайомство команди-виконавця проекту, обговорення найперших кроків його реалізації та підписання меморандуму про співпрацю.

Фото без опису Фото без опису

На фото: Євген Бова - голова сільської ради, Наталія Базавлук - заступник сільського голови, Максим Макуха - технічний фахівець ГО "Еколтава", Анжела Писаренко - менеджерка по комунікаціях ГО "Еколтава", Юрій Рогожинський - начальник відділу Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Заявки на участь у конкурсі подали 8 територіальних громад Полтавщини. За результатами оцінювання заявок та індивідуальних інтерв’ю Новоселівська ТГ обрана командою «Еколтави» як пілотна громада для втілення проекту.

Суть проєкту полягає в наступному: в Новоселівській громаді буде проведено дослідження стану лісосмуг. Базуючись на цьому дослідженні розробимо план відновлення та почнемо пошук коштів на реалізацію плану по відродженню лісових полезахисних насаджень.

На основі досвіду провадження даного пілотного проекту в подальшому будуть розроблені рекомендації для інших громад України.

Нагадуємо, що проєкт виконується в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції.

Фахівці “Еколтави” працюють над проєктом спільно з благодійним фондом Peli can live та командою проєкту #ЛісосмугиЖиття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь