A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Safer Internet Day 2021 в Новоселівській школі: сучасно, актуально та інтерактивно!

Дата: 10.03.2021 17:56
Кількість переглядів: 457

Safer Internet Day цього року у світі відзначався 9 лютого і проходив під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Саме цією подією ми розпочали проведення низки заходів для учнів, з метою безпечного користування Інтернетом та сучасними цифровими технологіями.

Учні 7-11 класів долучились до Всеукраїнського онлайн-уроку "Онлайн-синергія для найкращого інтернету". Захід відбувся в межах співпраці Міністерства освіти і науки України та Google Україна і за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Організаторами Всеукраїнського онлайн-уроку є Академія цифрового розвитку та громадська організація “Центр демократичних реформ та медіа”. Учасники: Артур Селецький - заступник міністра освіти і науки України; Валерія Іонан - заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції; Олег Якимчук - директор з питань взаємодії з органами державної влади Google Україна. Усі учасники отримали цифрові бейджики.

Разом з Cisco Networking Academy Ukraine та KHARKIV POLYTECHNIC INSTITUTE учні 7-11 класів протягом лютого навчались та успішно склали тестування з безпеки поведінки в цифровому світі, пройшли Курс “Вступ до кібербезпеки” (з нетерпінням чекаємо сертифікати для учасників та навчального закладу 15.03), стали учасниками олімпіади ХНУВС «Юний кіберерудит 2021, прослухали лекції "Безпека дітей та підлітків онлайн: кібер-булінг, секстинг, грумінг та контент, що шкодить», «Безпечний інтернет: як уникнути неприємностей у мережі».

Для учнів 2-6 класів проводились цікаві подорожі до країни «Інтернет» разом з героями мультфільмів, квести, конкурси малюнків, стінгазет, лепбуків тощо.

Для батьків розроблені буклети та інформаційні матеріали «Інтернет-залежність дітей та підлітків».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь