A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Зробимо нашу громаду чистішою!

Дата: 02.03.2021 09:28
Кількість переглядів: 471

Шановні жителі Новоселівської громади! З метою наведення порядку після зимового періоду, забезпечення належного санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення території громади з 10 березня по 10 травня триватиме двомісячник з благоустрою. Невдовзі повідомимо узгоджений графік  проведення «толок чистоти» в населених пунктах громади.

Фото без опису

Комунальна служба продовжує роботу щодо прибирання центральних вулиць, паркових зон, місць загального користування, прибудинкових територій тощо.

Починаючи з 1 квітня працюватиме адмінкомісія, яка складатиме акти на порушників за засмічення територій, після чого останні будуть притягнуті до відповідальності.

Кожен мешканець може зробити свій внесок у спільну справу, оскільки чистота нашої  громади, її вулиць, парків і узбіч, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас.

Тому звертаємося до тих підприємств, громадян, які ще не приступили до прибирання: долучайтеся до проведення благоустрою на своїх ділянках із дотриманням санітарних вимог під час карантину. Також звертаємося до всіх мешканців громади навести лад на прибудинкових територіях, на могилах своїх рідних та просимо виносити сміття у відведені місця, звідки його вивезуть працівники комунального підприємства.

Якщо вам необхідно утилізувати сміття, зверніться до КП «Турбота» або зателефонуйте за номером «Гарячої лінії» +38(099) 044-95-80. Вони швидко відреагують та нададуть платну послугу.

Переконані, що спільними зусиллями ми перетворимо села Новоселівську громаду на охайні і комфортні для проживання і відпочинку!

Дякуємо за підтримку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь