A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Формуємо позитивний імідж громади!

Дата: 10.02.2021 10:42
Кількість переглядів: 629

Для сучасної громади формування позитивного іміджу серед інших громад та потенційних інвесторів є основою її спроможності й подальшого розвитку. Саме тому Агенція місцевого розвитку Новоселівської сільської ради налагоджує комунікацію і співпрацю з представниками громадського сектору, підприємництва, благодійних установ і організацій, залучає партнерів до проектної діяльності.

Фото без опису

Так, завдяки тісній співпраці одразу дві успішних практики нашої громади увійшли до Збірника історій «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці»:

  • “Запровадження практики раціонального використання  природних ресурсів”

  • “Організація роботи Центру громадської активності на базі сільської бібліотеки в с. Рунівщина”

Збірник історій «ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО ТА ВЛАДА – КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ» створено, аби показати успішну співпрацю громадського сектору та органів влади, їхні результативні практики комунікації та спільної роботи. Популяризація успішної співпраці – це натхнення до наслідування, внесок у вирішення суспільно-значущих проблем в Україні та у розвиток громадянського суспільства, тобто ще один крок на шляху до побудови суспільства свідомих і відповідальних громадян.

Збірник історій став одним із результатів інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці» Міністерства культури та інформаційної політики України (МКІП) спільно з проєктом «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» (Ініціатива), який реалізує ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ). Мета Ініціативи – покращити середовище діяльності громадянського суспільства та зміцнити інституційні спроможності організацій громадянського суспільства для підвищення самозарадності громадського сектору.

Щоб читати та завантажити збірник, натисніть ТУТ

Інформаційну кампанію та конкурс «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці» підтримав Секретаріат Кабінету Міністрів України.

Організатори прийняли рішення включити в збірник історій приклади співпраці як з органами виконавчої влади, так і з органами місцевого самоврядування, аби кожна подана історія була почутою та стала для інших мотиватором до співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь