A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася третя (позачергова) сесія восьмого скликання Новоселівської сільської ради

Дата: 26.01.2021 19:58
Кількість переглядів: 560

Згідно порядку денного депутати розглянули сім основних питань та п’ять додаткових. Переважна більшість питань покликана врегулювати юридичні і майнові правовідносини у сфері освіти і соціального захисту населення.

Фото без опису

Зокрема, затвердили рішення про зміну засновника, органу управління, перейменування та затвердження Статутів навчальних закладів громади; про безоплатне прийняття майнових комплексів бюджетних установ (будівлі, споруди та індивідуально визначене майно) із спільної власності територіальних громад Полтавського району Полтавської області до комунальної власності Новоселівської сільської ради; про передачу майнових комплексів бюджетних установ (будівлі, споруди та індивідуально визначене майно) з комунальної власності Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області в оперативне управління відділу освіти виконавчого комітету Новоселівської сільської ради.

Євген Юрійович наголосив на необхідності зазначених рішень, адже після реєстрації всіх закладів освіти у комунальну власність громади, це одразу надасть змогу розробляти проектні документи на фінансування чи співфінансування всіх освітніх програм, в тому числі витрачати кошти на ремонтні роботи закладів освіти та її сучасного оздоблення. Депутати одноголосно підтримали дані рішення.

Окрім цього, депутати проголосували за внесення змін до показників бюджету Новоселівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік та за створення структурного підрозділу, відділення соціальної допомоги вдома в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Новоселівської сільської ради і затвердили структуру комунальної установи.

В лютому місяці плануються дві сесії, зокрема з питань прийняття у комунальну власність закладів охорони здоров’я та виділення відповідного фінансування на облаштування поліцейської станції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь