A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Ферма «Лісовий Равлик»

Дата: 04.01.2021 12:07
Кількість переглядів: 2130

"Лісовий равлик" — унікальна ферма, де надають весь комплекс послуг, пов’язаний з равликовим бізнесом.

Фото без опису

Трішки з історії розвитку ферми

Компанія молодих інженерів, шукаючи напрямки капіталовкладень та ідеї  для створення власного бізнесу, зупинилися на новому векторі в Україні по побудові ферми для вирощуванню їстівного равлика хелікс аперса Максима (Helix Aspersa Maxima) та хелікс асперса Мюллєр (Helix Aspersa Muller). Дані види молюска користуються великим попитом в західній Європі і є смачним і корисним делікатесом. Сьогодні равлики – вишукана страва багатьох ресторанів і кафе. Зважаючи на те, що місцеві Європейські фермери не можуть повністю покрити потреби ринку по цьому молюску, то даний вид бізнесу для українців є перспективним і ця ніша є відкритою.

Спираючись на досвід та пройшовши навчання на закордонних і вітчизняних фермах, вони розробили основні стратегії розвитку:

  • Вирощування промислового равлика;
  • Переробка та створення готових напівфабрикатів для поставок в ресторани, кафе та торгові мережі;
  • Створення косметичної лінії, оскільки слиз равлика володіє великим омолоджувальним ефектом.
  • Прийом туристів та відвідувачів для відпочинку, дегустації та ознайомленням з процесом вирощування равлика на фермі.

Місце було вибране не випадково – поруч із містом Полтава, для зручної транспортної розв’язки; екологічно чиста зона, поряд із сосновим лісом, Екопарком у Ковалівці, трьома річками: Ворскла, Коломак та Свинківка. Неподалік – історичне місце на туристичній мапі “Криниця Петра І”. За легендою влітку 1709 року солдатів мучила спрага і вони вирішили відкрити колодязь, перший кухоль відпив Петро І. Випивши води, Петро І, скуштував їжу, яка надає сили та  енергії, це був Равлик. Відповідно була вибрана і назва господарства та торгової марки ‘’Лісовий Равлик”.  

Ферма «Лісовий равлик» користується популярністю у туристів і в середовищі підприємців, тому що:

  • розташована в екологічно чистому місці недалеко від Полтави — одного з найкрасивіших українських міст. Поряд багато цікавих місць, прекрасна природа, тому це відмінний напрямок для зеленого туризму;
  • на території ферми знаходиться затишний ресторан, де кожен відвідувач зможе замовити свою улюблену страву з равликів Helix Aspersa Muller і Helix Aspersa Maxima зі смачними соусами тощо;
  •  ви можете на власні очі побачити, як ми вирощуємо равликів, ставши учасником пізнавальної екскурсії.

Головна ферма з вирощування равликів в Полтавській області «Лісовий равлик» відома не тільки затишком, високим рівнем сервісу і якістю вирощуваних равликів, але і високотехнологічним виробництвом. Адже засновники, люди з вищою інженерною освітою, застосували всі свої знання і навички в процесі проектування та монтажу як будівельних робіт, так і комунікацій.

"Равликова ферма «Лісовий равлик» дотримується європейських норм ведення бізнесу. Це позначається на професіоналізмі співробітників, якості вироблених продуктів, і в цілому на атмосфері. Одночасно на фермі вирощуються близько 700-800 тисяч молюсків. Представлені два види: Helix Aspersa Maxima і Helix Aspersa Muller. Це найбільш популярні з гастрономічної точки зору види. Головна наша перевага: гарантуємо найвищі стандарти виробництва з точки зору екологічності. Домашні равлики, які вирощуються у нас, на 100% натуральний продукт. Ферма «Лісовий равлик» — прекрасне місце для відвідування родиною, з дітьми, друзями. Вельми затребувані групові тури з дегустацією равликових страв. А в нашому інтернет-магазині можна замовити як напівфабрикат, так і вже готову страву. Щоб зробити замовлення або отримати відповідь на питання,  телефонуйте за вказаними на сайті телефонами. І чекаємо вас на нашій фермі!"

Запрошуємо завітати на ферму, щоб побачити на власні очі як проходить повний цикл по вирощуванню їстівного равлика,  про дегустувати  наші делікатеси, такі як Ескарго, фірмовий паштет, мариноване філе равлика та ікра.

Полтавський район, с. Терентіївка, вул. Злагоди 7

49.6301880,34.6533160

Сайт: https://forestsnail.com.ua/

Стрінка в Face Book: https://www.facebook.com/profile.php?id=100046527364419

Контактна особа: Яхно Сергій Станіславович, +38 (066) 155 62 57

 

Промо-відео:

https://youtu.be/aU44-MsTr9w


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь