Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 21.12.2020 15:05
Кількість переглядів: 689

21 грудня голова сільської ради Євген Бова провів щотижневу апаратну нараду, на якій підвів підсумки тижня, що минув та окреслив завдання на поточний.

Фото без опису Фото без опису

Євген Юрійович акцентував увагу на питаннях, пов’язаних з формуванням і затвердженням бюджету громади на наступний рік. А також підготовки проектів рішень на сесію, яка відбудеться 24 грудня.

Обговорили робочі питання та доповіли про виконані роботи. 

Зокрема, Наталія Базавлук проінформувала про стан справ у сфері житлово-комунального господарства: в с. Терентіївка продовжують роботи по бурінню артезіанської свердловини, в с. Новоселівка завершуються процедури по підключенню електроенергії до свердловини. Продовжуються роботи з благоустрою на кладовищах – на цьому тижні комунальники наводитимуть лад на кладовищі в с. Гонтарі. Працівники КП «Турбота» також утилізують деревні відходи, що накопичилися у ході розчищення громади від чагарників та продовжують благоустрій територій.

Олена Щетініна повідомила, що працівниками відділу соціального обслуговування населення, захисту прав дітей завершується виплата матеріальної допомоги відповідним категоріям населення. Наразі вирішується питання оформлення до спеціалізованої установи літньої особи-інваліда по зору, яка не має рідних, довгий час перебувала без догляду і потребує допомоги.

Начальник відділу загальної, організаційної та кадрової роботи Інна Ждан доповіла, що на минулому тижні у повному обсязі підготовлено документи для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад. На цьому тижні заплановані роботи по облаштуванню вуличного освітлення в селах Мар’ївка, Кованьківка та Пасківка.

Для наближення адміністративних послуг соціального характеру до мешканців нашої громади вже до кінця тижня запрацює програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». Це дозволить працівникам ЦНАП в онлайн режимі приймати документи від населення та максимально швидко їх опрацьовувати.

 

Начальник відділу освіти повідомила, що на цьому тижні завершується ремонтні роботи харчоблоку і їдальні Новоселівської школи. Підготовлена документація для підписання договорів з АТ «Полтаваобленерго» і АТ «Полтавагаз» щодо надання послуг. Запущена процедура закупівлі по харчуванню у навчально-виховних закладах громади.

Керівник Агенції місцевого розвитку повідомила про результати конкурсного відбору, в якому Новоселівська бібліотека виграла 50 книжок для поповнення бібліотечного фонду. Подано 2 заявки на конкурси «Волонтерство в громаді» та DECIDE, а також 2 заявки для отримання фінансування з обласного бюджету на розчистку р. Свинківка. На поточний тиждень заплановано наступне: реалізація 3-х проектів, що здобули перемогу в конкурсі «Екологічні ініціативи»; підготовка документів для реорганізації СКП «Полтавський міжрайонний центр стоматології»; розробка інвестиційного паспорта громади.

За підсумками апаратної наради керівникам відділів та установ були надані відповідні доручення:

  • кожному керівнику структурного підрозділу проаналізувати існуючі програми Полтавської обласної ради за своїм напрямом та підготувати відповідні комплексні програми відділів сільської ради для затвердження у січні 2021 року;
  • з нового року необхідно розпочати гурткову роботу в селах Нестеренки, Черкасівка і Мар’ївка;
  • створити комісію з реорганізації Рунівщинської сільської ради;
  • провести повну інвентаризацію майна бувших сільських рад;
  • оскільки введено карантинні обмеження до 24 січня, необхідно терміново скласти і оприлюднити графік роботи працівників сільської ради та графік виїзного прийому громадян у відділеннях ЦНАП.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь