A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

10 грудня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Новоселівської сільської ради

Дата: 11.12.2020 15:00
Кількість переглядів: 336

Під час чергового засідання виконавчого комітету Новоселівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови, члени виконкому розглянули 10 нагальних питань.

Зокрема, призначено уповноважених осіб з питань проведення процедур закупівель; затверджено Перспективний план роботи з військового обліку військовозобов’язаних і призовників на 2021 рік; утворено адміністративну комісію при виконавчому комітеті Новоселівської сільської ради та призначено  уповноваженою посадовою особою на складення протоколів про адміністративні правопорушення Базавлук Наталію Олегівну – заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. 

          

Євген Юрійович доручив організувати та направити юнаків 2004 року народження, які народилися з 01.01.2004 р. по 31.12.2004 р. та зареєстровані на території громади на проходження медичної комісії до Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Відповідальному за військовий облік і призовників – Ричко Наталії Віталіївні – забезпечити 100 % оповіщення юнаків, які підлягають приписці, здійснити оповіщення про явку на комісію з питань приписки та вручити персональні повістки.

Члени виконкому розглянули звернення та клопотання мешканців громади за результатами чого прийняли рішення про надання дозволів на приватизацію житлового фонду:

  1. Корнієнку Вячеславу Юрійовичу – на виготовлення, підготовку та оформлення документів на приватизацію квартири комунальної власності сільської ради, яка розташована за адресою: вул. 40 років Перемоги, 3а, кв.18 с. Божківське Полтавський район Полтавська область.
  1. Чмирю Олександру Володимировичу – на виготовлення, підготовку та оформлення документів на приватизацію квартири комунальної власності сільської ради, яка розташована за адресою: вул. Нікітченка, 2, кв. 3 с. Кованьківка Полтавський район Полтавська область.

Відповідно до рішення виконкому сім жителів громади отримають матеріальну допомогу з нагоди ювілею. Окрім того, дев’ять осіб, які потребують лікування, отримають відповідну матеріальну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь