Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

10 грудня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Новоселівської сільської ради

Дата: 11.12.2020 15:00
Кількість переглядів: 352

Під час чергового засідання виконавчого комітету Новоселівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови, члени виконкому розглянули 10 нагальних питань.

Фото без опису

Зокрема, призначено уповноважених осіб з питань проведення процедур закупівель; затверджено Перспективний план роботи з військового обліку військовозобов’язаних і призовників на 2021 рік; утворено адміністративну комісію при виконавчому комітеті Новоселівської сільської ради та призначено  уповноваженою посадовою особою на складення протоколів про адміністративні правопорушення Базавлук Наталію Олегівну – заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. 

          

Євген Юрійович доручив організувати та направити юнаків 2004 року народження, які народилися з 01.01.2004 р. по 31.12.2004 р. та зареєстровані на території громади на проходження медичної комісії до Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Відповідальному за військовий облік і призовників – Ричко Наталії Віталіївні – забезпечити 100 % оповіщення юнаків, які підлягають приписці, здійснити оповіщення про явку на комісію з питань приписки та вручити персональні повістки.

Члени виконкому розглянули звернення та клопотання мешканців громади за результатами чого прийняли рішення про надання дозволів на приватизацію житлового фонду:

  1. Корнієнку Вячеславу Юрійовичу – на виготовлення, підготовку та оформлення документів на приватизацію квартири комунальної власності сільської ради, яка розташована за адресою: вул. 40 років Перемоги, 3а, кв.18 с. Божківське Полтавський район Полтавська область.
  1. Чмирю Олександру Володимировичу – на виготовлення, підготовку та оформлення документів на приватизацію квартири комунальної власності сільської ради, яка розташована за адресою: вул. Нікітченка, 2, кв. 3 с. Кованьківка Полтавський район Полтавська область.

Відповідно до рішення виконкому сім жителів громади отримають матеріальну допомогу з нагоди ювілею. Окрім того, дев’ять осіб, які потребують лікування, отримають відповідну матеріальну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь