Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оголошено результати конкурсного відбору проектів розвитку територіальних громад Полтавської області

Дата: 18.11.2020 11:50
Кількість переглядів: 722

Новоселівська сільська рада подала на конкурс проект, який передбачає впровадження енергоефективних заходів у закладах бюджетної сфери. А саме: утеплення Божківського будинку культури, заміну старих вікон і дверей, облаштування відмостки та ін. на загальну суму 1248,581 тис. грн.

Фото без опису

18 листопада 2020 року в режимі Zoom конференції відбулося засідання ради конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області. В ній приймали участь автори проектів та члени конкурсної комісії. Проект Новоселівської ОТГ захищала директорка Агенції місцевого розвитку Новоселівської сільської ради, Юлія Попова, яка здійснює проектну діяльність у громаді.

Фото без опису

Інформаційна довідка про проект

Фото без опису

Метою проекту є створення належних умов перебування у будинку культури для працівників і відвідувачів та підвищення рівня енергетичної ефективності будівлі шляхом упровадження енергозберігаючих технологій.

Проект спрямований на забезпечення належного температурного режиму в приміщенні і ефективне використання фінансових та майнових ресурсів для розвитку територіальної громади як села Божківське, так і Новоселівської громади в цілому. Завдяки застосуванню сучасних енергозберігаючих технологій та зовнішнього дизайну створяться сприятливі умови для організації культурного центру дозвілля та місцевої активності.

Соціальна складова проекту спрямована на створення умов для стимулювання та реалізації ініціатив громадян щодо вирішення актуальних проблем різних сфер соціального життя, на перетворення будинку культури в найважливіший ресурс функціонування та розвитку місцевої спільноти.

Економічна ефективність від реалізації проекту полягає у підвищенні рівня енергоефективності будівлі комунального закладу і досягається шляхом зменшення витрат на теплозабезпечення, які згідно розрахунків експертів складають 40%. Заощаджені кошти будуть спрямовані на розвиток культури в громаді. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь