A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

На апаратній нараді підбито підсумки роботи та обговорено нагальні питання

Дата: 16.11.2020 17:13
Кількість переглядів: 826

Відбулася чергова нарада з працівниками апарату і керівниками комунальних установ сільської ради, на якій визначені завдання на поточний тиждень.

Фото без опису Фото без опису

Заступник сільського голови Базавлук Наталія відповідальна за завершення процедури громадських слухань по генплану в с. Божково; організації приватизаційної процедури на гуртожитки с. Кованьківка та с. Божківське; купівлі-продажу нерухомого майна в с. Божкове для розміщення паркової зони; інвентаризації об’єктів нерухомого майна. Необхідно проаналізувати території села Новоселівка на предмет будівництва дитячого садка. Для забезпечення безпеки дорожнього руху організувати процес встановлення «лежачих поліцейських», знаків та вказівників, організувати процедуру термінового їх встановлення Агенцією місцевих доріг. Забезпечити початок будівництва артезіанської свердловини в с. Божкове. Вирішити питання з обігрівом Божківського будинку культури.

Начальник відділу загальної, організаційної та кадрової роботи Ждан Інна на цьому тижні проводитиме процедури, пов’язані зі спец перевіркою секретаря сільської ради та заступника сільського голови. Євген Юрійович наголосив на необхідності довести до відома мешканців про роботу кол-центру Новоселівської сільської ради, який почне діяти з середи цього тижня. На начальника відділу покладено також обов’язки щодо організації кадрових питань, пов’язаних із оптимізацією штату та підготовка до сесії.

Директор Агенції місцевого розвитку Попова Юлія розпочинає процедуру створення громадської організації  з метою розширення можливостей залучення коштів для розвитку громади. Працює над пошуком програм фінансування ОСББ. На цьому тижні має завершити узагальнення результатів виконання Програми соціально-економічного розвитку за 2020 р. та планування Програми на 2021 р.; узагальнити матеріали щодо об’єктів нерухомості і земельних ділянок для підготовки інвестиційних пропозицій. Для залучення коштів з обласного бюджету наступного року необхідно подати заявки до Екологічного фонду по заміні каналізаційної системи в с. Божківське та розчищенню річки Свинківка. У планах поточного тижня – оновлення розділів сайту та висвітлення новин.

Начальник відділ культури, молоді, спорту та туризму Загреба Юлія працює над розробкою пропозицій щодо організації в вільних приміщеннях бувшої Черкасівської та Нестеренківської сільських рад Центрів розвитку молоді, бібліотечних просторів та місць надання соціально-побутових послуг. Займається організацією гурткової роботи відділу в закладах культури, набором учасників гуртків, закупівлею необхідних товарів для гурткової роботи, матеріалів для дезінфекції та захисту закладів культури Новоселівської сільської ради. На цьому тижні відбудеться нагородження учасників та переможців 2-го етапу конкурсу дитячих малюнків та творчих робіт  на тему «Тої слави козацької повік не забудем!». Окрім цього, Юлії Григорівні доручили створити релігійну організацію громади, для реалізації програми будівництва каплиць (церков) по території ОТГ.

Відділ соціального обслуговування населення, захисту прав дітей Мишко Тетяна займається організацією в приміщеннях бувших сільських рад приміщень для надання побутових послуг (перукар, тощо) в тому числі для соціальних послуг. Необхідно підготувати списки діток, які проживають на території громади для вручення їм новорічних подарунків, а також подати щотижневий звіт про стан забезпечення дітей та недієздатних осіб в умовах карантину. У планах – розробка важливих документів –  плану заходів з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми, гендерної рівності 2020 – 2021 роки, а також положення про сільську міжвідомчу раду з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми. Для отримання матеріальної допомоги знедоленим сім’ям – подати документи  до благодійного фонду «Гуманіст». І традиційно – привітати ювілярів громади.

Директор КП «Турбота» Гресь Сергій отримав доручення  розчистити ділянку узбіччя на межі населеного пункту Новоселівка для встановлення вказівника населеного пункту;  довстановити сміттєві контейнери, відремонтувати старі сміттєві баки. На поточному тижні необхідно організувати процес приведення приміщення Новоселівської сільської ради під розміщення відділу соціального обслуговування з доступністю всіх верств населення; завершити процедуру інвентаризації автомобілів сільської ради, їх переоформлення в ДАІ, провести технічний огляд, замінити літню гуму на зимову, підготувати до зимового періоду. Триватимуть роботи з благоустрою населених пунктів, в т.ч. спил аварійних дерев.

Фінансово-економічний відділ та відділ бухгалтерського обліку і звітності мають подати проект бюджету сільської ради на 2021 на розгляд виконавчого комітету. Терміново надати звіт про виконання наповнення бюджету сільської ради за 11 місяців 2020 року та боржників.

Начальник відділу освіти Веретільник Наталія відповідальна за відкриття казначейського рахунка та проведення організаційних процедур щодо передачі шкіл на баланс Новоселівської ОТГ. Наталія Володимирівна складає проект бюджету сфери освіти на 2021 рік. Разом з Поповою Юлією готують пропозиції щодо участі у можливих освітніх програмах та грантах на наступний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь