A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася перша сесія Новоселівської сільської ради

Дата: 12.11.2020 17:39
Кількість переглядів: 1146

Сьогодні, 12 листопада 2020 року, в приміщенні Новоселівського сільського будинку культури відбулась перша сесія Новоселівської сільської ради восьмого скликання.

Фото без опису  

За інформацією голови сільської територіальної виборчої комісії Валентини Феліпас, яка відкрила засідання першої сесії, за результатами виборів 25 жовтня грудня 2020 року, головою Новоселівської ОТГ обрано Євгена Бову. Представляти інтереси мешканців в сільській об’єднаній громаді будуть 22 депутата.

Фото без опису

Голова виборчої комісії привітала обраних депутатів та сільського голову ОТГ Євгена Бову, побажала їм залишатися чесними і справедливими до своїх виборців та вручила відповідні посвідчення.

Фото без опису

Євген Юрійович зачитав присягу голови, подякував виборцям за виявлену довіру і закликав усіх обраних депутатів до єднання задля спільної роботи на користь громади.

Фото без опису 

Завершивши усі необхідні установчі процедури про визнання повноважень депутатів і сільського голови, депутати приступили до виконання повноважень, зокрема, вирішення питань структурування органу місцевого самоврядування та організації початку його роботи.

Фото без опису

За пропозицією сільського голови та результатами голосування секретарем Новоселівської сільської ради більшістю голосів обрано депутата Наталію Плиску, за кандидатуру якої проголосувало 18 обранців. Заступником сільського голови затверджено Наталію Базавлук.

Депутатський корпус розділили на 4 комісії та затвердили їх персональний склад і керівництво.

Потому новообрані депутати перейшли до розгляду інших питань порядку денного сесії, а саме: затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів; утворення виконавчого комітету, визначення його чисельності та затвердження персонального складу.

Фото без опису

З метою оптимізації структури апарату та ефективного використання бюджетних коштів було прийнято рішення не створювати старостинські округи і не призначати старост.

Фото без опису

Окрім цього, затверджено регламент Новоселівської сільської ради та комплексну Програму соціального захисту населення Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2020-2022 роки.

Фото без опису

На вимогу чинного законодавства України створено фінансовий відділ Новоселівської сільської ради, який буде забезпечувати реалізацію державної бюджетної політики на території громади.

В цілому депутати розглянули 20 питань та прийняли відповідні рішення.

Фото без опису

Євген Юрійович зазначив, що перед усіма стоїть важке завдання: знайти резерви для наповнення бюджету ОТГ та прийняття непопулярних рішень.

«Попереду багато роботи, яку наша команда спільно із громадою та депутатами маємо зробити якісно, адже рівень очікувань у мешканців громади дуже високий. Це показали результати наших виїздів у населені пункти та спілкування з мешканцями».

На засіданні сесії була присутня обласний депутат Ірина Степаненко, яка привітала новообраних сільського голову і депутатів, подякувала кожному за роботу та закликала до системної й конструктивної роботи: «Я завжди була і буду захистом громади. Готова до співпраці у напрямі залучення ресурсів до Новоселівської ОТГ. Хочу наголосити на тому, що кожен депутат, кожен працівник сільської ради має працювати відповідально. Для успішного розвитку потрібна злагоджена співпраця кожного з нас».

Фото без опису

Засідання сесії відбулося з дотриманням усіх карантинних вимог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь