A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

9 листопада відбулася апаратна нарада Новоселівської сільської ради

Дата: 09.11.2020 16:53
Кількість переглядів: 643

На черговій нараді підвели підсумки проведених заходів за минулий тиждень та запланували завдання на поточний.

Фото без опису  Фото без опису

Наразі одним із важливих завдань є підведення підсумків роботи сільської ради за поточний рік і складання плану заходів, у т.ч. бюджету, на 2021 рік. У зв’язку з цим усі відділи і структурні підрозділи працюють над підготовкою даних для включення у Програму соціально-економічного розвитку Новоселівської ОТГ на 2021 р. Відповідальною за розробку і затвердження Програми призначена Юлія Попова.

На цьому тижні в рамках проектної роботи директор Агенції місцевого розвитку має завантажити на електронну платформу ДФРР проект, який передбачає закупку дорожньої спецтехніки для ремонту доріг. Тривають роботи із розробки Стратегії розвитку громади, які передбачають підготовку пакету документів для Міністерства захисту довкілля та відповідних документів для затвердження на сесії сільської ради. Для висвітлення інформації про життя в громаді протягом тижня буде наповнюватися контентом сайт і сторінка в мережі FaceBook.

Ключовими завданнями відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки на поточний тиждень: налаштування автоматики артезіанської свердловини в с. Новоселівка та проведення організаційних дій щодо будівництва артезіанських свердловин в селах Терентіївка та Божкове; початок процесу приватизації кімнат в гуртожитках в с. Божківське  та с. Кованьківка, а також підготовка проектів рішень із земельних питань на сесію.

На цьому тижні працівники відділу загальної, організаційної та кадрової роботи запланували вирішити питання з Полтаваобленерго: направлення гарантійних листів на заміну  автоматів потужністю 10 кВт та договір на підключення вуличного освітлення в с. Шили; та погодження технічних умов на підключення гуртожитку в с. Кованьківка. На цьому тижні заплановано також проаналізувати програми громади та вирішити кадрові питання, пов’язані із змінами в організації виробництва і праці.

У відділі соціального забезпечення населення та захисту прав дітей цього тижня заплановано доопрацювати Комплексну Програму соціального захисту населення Новоселівської сільської ради на 2020 – 2021 роки, яка буде винесена на розгляд депутатів, та буде включати всі напрями соціального захисту та матеріальної допомоги; провести детальний аналіз роботи соціальних робітників, особових  справ  осіб, які перебувають на обслуговувані та перевірити  перелік та саме головне, якість соціальних послуг, які отримують особи, що перебувають на обслуговувані. Для організаційного забезпечення роботи відділу будуть розроблені оновлені посадові інструкції соціальних робітників та графік відвідування соціального робітника осіб, які перебувають на обслуговувані.

За відділом культури, молоді, спорту та туризму закріплені завдання, пов’язані із плануванням бюджету відділу та закладів культури на 2021 рік та підготовкою переліку усіх об’єктів культурної спадщини, які знаходяться на території Новоселівської сільської ради. З метою висвітлення результатів роботи відділу будуть підготовлені відео-матеріалидо Дня писемності та мови в бібліотечних просторах Новоселівської громади, до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва,до Дня працівників сільського господарства. На 11 листопада запланована відео-зйомка Центральним каналом бібліотечного простору Новоселівського центру дозвілля «БібліоHUB». Триватиме гурткова робота в Божківському і Рунівщинському будинку культури та набір учнів до гуртків і секцій. 13 листопада 2020 р. будуть проведені Відкриті туристичні змагання учнівської молоді зі спортивного туризму в с. Рунівщина.

Працівникам КП «Турбота» надано завдання терміново завершити роботи по розчищенню земельної ділянки в с. Божкове (вул. Заготзернівська, 13) під артезіанську свердловину і благоустрою в с. Рунівщина; встановити автобусну зупинку в с. Коломак і дошку оголошень в с. Божкове і с. Коломак; належним чином закріпити встановлені блоки перед в’їздом в кар’єри в с. Терентіївка; закінчити встановлення обладнання на загальний колодязь в с. Пасківка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь