A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Євген Бова - новобраний голова Новоселівсселівської громади

Дата: 27.10.2020 17:04
Кількість переглядів: 693

Результати місцевих виборів показали думку мешканців нашої громади, які обрали головою сільської ради Євгена Бову. Цей вибір був очевидний, адже за час перебування на посаді заступника голови Євген Юрійович підібрав молоду команду професіоналів, разом з якими за півроку зробив такі позитивні перетворення в громаді, яких не відбувалося роками.

«Дякую всім, хто повірив мені і нашій команді і віддав за нас свій голос на виборах! Дякую за зроблений вибір майбутнього нашої громади! Дякую за те, що більшість свідомих громадян відрізнили правду від брехні. Адже, ця виборча кампанія була сповнена великою кількістю брехні та маніпуляцій. Непростим виявився для кожного вибір, адже потрібно було зважити десятки фактів та аргументів, відділити порожні обіцянки від реальних ініціатив.
Розумію, що кожен голос, відданий Вами за мене, це надії, які я повинен буду виправдати конкретними справами. Дякую Ірина Степаненко, Наталія Базавлук, Інна Ждан, Сергей Гресь, Юлия Попова.

Ціную кожну точку зору, тому висловлюю щиру подяку тим, хто озвучує справедливі критику і зауваження на мою адресу Ваша чесність і відвертість дозволяє вчасно реагувати на найболючіші проблеми, приймати правильні рішення та вдосконалювати роботу. Ми не будемо знижувати темп змін. Всіх людей доброї волі я запрошую до спільної роботи задля достойного теперішнього і майбутнього Новоселівської громади. Я завжди відкритий до конструктивної роботи!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь