A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

У с. Рунівщина завершено будівництво туристичної смуги перешкод

Дата: 23.10.2020 16:06
Кількість переглядів: 1638

Будівництво нового спортивного об’єкта стало можливим завдяки перемозі проекту «Встановлення туристичної смуги перешкод на території с. Рунівщина» в конкурсі «Бюджет участі 2019 року». Учнівська молодь Рунівщинської школи вже випробовує свої спортивні можливості.

Фото без опису Фото без опису

Ініціатор проекту, Видим Забільський, зазначає, що подолання будь-якої перешкоди – це складна справа, яка потребує навіть від дорослої людини достатньої просторової орієнтації і фізичної підготовленості. На заняттях із загальної фізичної підготовки, під час подолання смуги перешкод, використовуються всі можливі види пересувань людини: ходьба, біг, стрибки, повзання, лазіння. Заняття з подолання перешкод включають в себе фізичні вправи з різних розділів фізичної культури (виси, переповзання, гладкий біг, прискорення, підтягування, віджимання, виходи силою, приставні кроки, перестрибування і багато інших), що дозволяє рівномірно розвивати більшість фізичних якостей. Завдяки такому спортивному майданчику молодь матиме змогу підвищувати рівень фізичної підготовки.

Спортивний майданчик відповідає усім технічним нормам і підходить для дитячих спортивно-ігрових змагань, групових ігор на свіжому повітрі.

Сподіваємося, що реалізація проекту сприятиме розвитку спорту й туризму в нашій громаді, дозволить  учням оволодіти необхідними знаннями та навичками для участі та проведення змагань зі спортивного туризму.

Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до реалізації цієї ініціативи – представникам влади, депутатам сільської ради, батькам учнів – усім, хто віддав свій голос під час голосування за проекти в конкурсі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь