A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада в Новоселівській сільраді 12 жовтня

Дата: 12.10.2020 14:37
Кількість переглядів: 647

Апаратну нараду 12 жовтня провела в.о. сільського голови Ольга Кузьменко.

Фото без опису

Із завдань, запланованих на наступний тиждень по відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки (Базавлук Н.О.), продовжиться проведення інвентаризації майна ЖЕКу, з метою передачі його на баланс КП «Турбота». Та спільно з комунальним підприємством «Турбота» триватиме підготовка бюджетних закладів до опалювального сезону. Також заплановано проведення наради з фермерами щодо їх реєстрації в пілотному проекті Державного аграрного реєстру (ДАР).

По комунальному підприємству «Турбота» (Гресь. С.В.) на поточному тижні заплановано відремонтувати поріг та електрику у ФАПі (с. Кованьківка). Спилювання дерева в с. Терентіївка, по вул. Остапа Вишні, 69. Наведення благоустрою поруч з будинком культури в с. Петрашівка. Продовження наведення благоустрою в с. Мар’ївка. Продовження встановлення плит під баки та сміттєвих баків на території громади. Розчистка узбіч від кущів в с. Рунівщина та с. Вербове.

По Агенції місцевого розвитку Новоселівської сільради (Попова Ю.М.) заплановано наступне. Організація участі представників Екоклубу «Зелені Вітрила» у 4-денному тренінгу в рамках проекту «Школа екологічного лідера ЕКО@friends», який реалізує громадська організація «Диканська районна екологічна дитяча громадська організація «Зелене серце». Триває робота над проектом у сфері туризму для подання на секторальну підтримку для отримання коштів від ЄС. Продовжується наповнення контентом сайт і сторінка громади в мережі фейсбук. На контролі конкурс по сортуванню ТПВ. Робота над проектом у сфері культури. Зустріч з директоркою ГО Еколтава для обговорення перспектив співпраці – 13.10.2020.

По відділу культури, молоді, спорту та туризму Загреба Ю. Скласти відомість, закупити та передати необхідні товари для гурткової роботи, матеріали для дезінфекції та захисту працівників закладів культури Новоселівської сільської ради. Розмістити оголошення стосовно конкурсу дитячих малюнків та творчих робіт на тему «Тої слави козацької повік не забудем»!

По  відділу соціального забезпечення захисту прав дітей Т.С. Мишко запланували сформувати списки одиноких пенсіонерів, які досягли 80 річного віку та які потребують постійного стороннього догляду, що оформили щомісячну допомогу. Продовжити розвозити підзвітну благодійну допомогу від «Карітас». Залучитися до онлайн курсу «Комплексний підхід вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні». Інспектування родини с.Божківське. Складання відповідної документації. Подавати щоденний звіт про кількість осіб, які захворіли на коронавірус, та заходи, що вживаються для його профілактики закладами та установами системи соціального захисту населення.

По відділу загальної, кадрової та організаційної роботи І.М. Ждан. Домовитися про маршрут з перевізником на рейс Полтава – Бурти. Зробити подання на ПМД для придання необхідних матеріалів для ФАПу. Знайти кошти в бюджеті для проведення інтернету в Божківський НВК та Новселівську ЗОШ.  Підключення до опалення будинків культури та сільської ради.

У зв’язку з активною фазою виборчого процесу закликаємо і кандидатів, і агітаторів, і виборців, слідкувати за чистотою в громаді. Агітаційні оголошення і матеріали дозволено розміщувати виключно на дошках оголошень.

Поважайте себе і один одного!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь