A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новоселівка - сучасна громада. Тому що динамічно розвивається, надаючи все нові і нові можливості всім, хто в ній проживає.

Дата: 09.10.2020 08:56
Кількість переглядів: 344

У нашій громаді створюються усі можливості для розвитку, навчання і проведення дозвілля мешканців: створено два сучасних мультифункціональних простори – Центр громадської активності на базі Рунівщинської бібліотеки та БібліоHUB – у Новоселівській бібліотеці. 

Фото без опису
Реалізація першого стала можливою завдяки перемозі у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад - залучено 600 тис. грн з обласного та місцевого бюджету, а також фінансвоу підтримку обласного депутата Ірини Степаненко. Проект БібліоHUB повністю реалізований за кошти  House of Europe - великий інфраструктурний грант у розмірі 6 тис. євро. Проектні заявки підготовлені директором КУ "Агенція місцевого розвитку територіальних громад Полтавського району" Юлією Поповою.

Обидва проєкти передбачають трансформування бібліотечного простору в кращих європейських традиціях. Ці простори містять «workspace» з безкоштовним доступом до Інтернету та офісної техніки; відкриту платформу для спілкування, генерації нових ідей; публічний простір для проведення лекцій, гуртків, воркшопів, майстер-класів, тематичних вечірок, турнірів з настільних ігор, переглядів фільмів, інтелектуальних ігор, неформальних зустрічей з відомими людьми, дискусій, дитяча зона з пуфами, розмальовками, розвиваючими іграми, а також простір для людей старшого віку: курси комп’ютерної грамотності, майстер-класи щодо користування мобільними додатками, соціальними мережами та скайпом, тематичні зустрічі.

У планах – зробити найближчим часом подібні простори в Божківському, Божковому, Терентіївці, Мар’ївці  та інших селах Новоселівської об'єднаної громади.

Відеосюжет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь