Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання шістнадцятої позачергової сесії Новоселівської сільської ради 7 скликання

Дата: 06.10.2020 17:38
Кількість переглядів: 399

6 жовтня відбулося засідання шістнадцятої позачергової сесії Новоселівської сільської ради сьомого скликання. На розгляд сесії було винесено 16 питань.

Фото без опису

Стосовно питання «Про внесення змін до бюджету Новоселівської сільської ради на 2020 рік» вирішили: збільшити дохідну частину сільського бюджету за рахунок перевиконання станом на 01.10.2020 року на 2 575 000,00 грн. та збільшити видаткову частину бюджету на суму 2 575 000,00 грн., а саме:

  •  на 2 493 000,00 грн. – по загальному фонду (на ремонт вуличного освітлення, на виконання програми підтримки КП «Турбота», на фінансування МПО, на виплату матеріальної допомоги)
  •  та на суму 82 000,00  – по спеціальному фонду на оплату робіт за додатково встановлені майданчики

Було прийнято на баланс понесені витрати по об’єкту – спортивному майданчику з синтетичним покриттям. Працівники КП «Турбота» здійснили роботи з монтажу і обладнання спортивного майданчика, що знаходиться біля Новоселівської школи. Оскільки цей об’єкт не перебуває на балансі комунального підприємства, було прийнято рішення передати витрати, понесені на виконання зазначених робіт на баланс виконкому Новоселівської сільської ради.

Традиційно було розглянуто багато питань із землеустрою: про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; на  розроблення та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) тощо.

З метою визначення процедури передачі громадянам у власність житлових будинків і кімнат в гуртожитках, депутати затвердили Положення щодо приватизації квартир (будинків), жилих приміщень в гуртожитках, кімнат у комунальних квартирах на території Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

Затверджена в новій редакції Програма надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян та малозабезпеченим громадянам Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської об ласті на 2020-2021 роки дозволить здійснювати відповідні виплати з бюджету сільської ради. У Положенні уточнено перелік категорій громадян, які мають право на отримання матеріальної допомоги та визначено межі такої матеріальної допомоги.

Задля забезпечення мешканців громади якісними культурними послугами затверджено Положення про відділ культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Новоселівської сільської ради, яке регламентує діяльність цього відділу: завдання, повноваження відділу, організаційні моменти його роботи, підпорядкування закладів культури – бібліотек, клубів, музею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь