A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася шістнадцята позачергова сесія Новоселівської сільської ради сьомого скликання

Дата: 25.09.2020 08:14
Кількість переглядів: 1285

24 вересня в приміщенні Новоселівського будинку культури відбулася шістнадцята позачергова сесія Новоселівської сільської ради сьомого скликання.

Фото без опису

В роботі сесії прийняли участь 20 депутатів з 25-ти.

Підставою для скликання сесії стала визначена ЗУ "Про статус депутатів місцевих рад" та ст.42 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» потреба у внесенні змін до кошторисних призначень бюджету Новоселівської сільської ради та Рунівщинської сільської ради на 2020 рік.

Порядок денний сесії доступний на сайті Новоселівської сільської ради у розділі "Документи".

На початку роботи сесії перший заступник сільського голови Євген Бова проінформував, що щойно стало відомо про те, що на території Новоселівської сільради, а саме Черкасівського старостату, офіційно підтверджений перший випадок захворювання місцевої мешканки на Covid-19. А тому зараз лікарі досліджують коло контактів жінки. В зв’язку з цим на території сільради скасовані масові заходи, ініційовані Новоселівською сільською радою.

Серед іншого, після недовгого обговорення депутати проголосували за рішення «Про затвердження Положення про адміністративну комісію виконавчого комітету Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області». Погодили ряд земельних питань.

Також сільські депутати затвердили Тимчасовий порядок видалення дерев та кущів на території Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.  Поклали обов’язки щодо приватизації квартир (будинків), жилих приміщень в гуртожитках, кімнат у комунальних квартирах на відділ земельних відносин просторового планування розвитку території та екологічної безпеки Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області. Затвердили Положення про відділ соціального обслуговування населення захисту прав дітей. Прийняли Програму соціальної підтримки учасників АТО, ООС, воїнів-інтернаціоналістів, членів їх сімей, бійців-добровольців на 2020-2021 роки.

Перенесли на наступну частину сесії прийняття рішення «Про затвердження в новій редакції Програми надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян та малозабезпеченим громадянам Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2020-2021 роки», так як депутати розійшлися в думках стосовно категорій жителів громади, які потребують допомоги.

Друга частина сесії запланована на 14.00 6 жовтня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь