A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Патронат над дитиною

Дата: 24.09.2020 13:28
Кількість переглядів: 340

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками складних життєвих обставин (Постанова Кабінету Міністрів України від 16.03.2017р. №148)

Фото без опису

Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками.

Шукаємо сім’ї, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Дитина перебуває у вашій родині до 3-х місяців, для подолання труднощів, через які її було вилучено із сім’ї. В разі неможливості відновити здатність батьків виховувати дитину, їй відшукають іншу форму сімейного виховання.

Патронатним вихователем може бути особа, яка є громадянином України, має позитивний досвід виховання дітей, готова взаємодіяти із біологічними батьками дитини та працювати в команді, готова прийняти дитину у будь-який час, здатна «відпустити» її, усвідомлює свої сильні /слабкі сторони та персональну відповідальність, здатна до саморозвитку та змін у найкращих інтересах дитини.

Про більш детальну інформацію про сімейний патронат можна дізнатися, звернувшись до Полтавського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за тел: (0532) 56-50-40, (0532) 2-48-00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь