Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Новоселівської об’єднаної територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2020 – 2027 рр. та Звіту про його стратегічну екологічну оцінку

Дата: 16.09.2020 13:39
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Новоселівської об’єднаної територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2020 – 2027 рр. та Звіту про його стратегічну екологічну оцінку

1) Повна назва документів державного планування: Стратегія розвитку Новоселівської об’єднаної територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2020 – 2027 роки (далі – Стратегія).

Стратегія окреслює напрямки і пріоритети розвитку громади в сфері економічної, соціальної та екологічної політики, а також визначає способи й інструменти для досягнення стійких результатів. Стратегія розроблена з метою вирішенні проблем соціально-економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності об'єднаної громади, що сприятиме покращенню якості життя населення і є завданням сільської ради відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Стратегією визначено місію та стратегічне бачення Новоселівської об’єднаної громади, досягнення яких буде забезпечуватись шляхом реалізації 3 стратегічних цілей:

1. Розвиток місцевої економіки і формування привабливого ринку праці.

2. Покращення якості публічних послуг і життя мешканців.

3. Формування інтегрованого інформаційного та культурного простору об’єднаної громади.

У Звіті про стратегічну екологічну оцінку проєкту Стратегії розвитку Новоселівської об’єднаної територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2020 – 2027 роки (далі – Звіт про СЕО) проведено аналіз ймовірного впливу на стан довкілля та здоров’я населення в результаті впровадження даної Стратегії.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документів державного планування: Новоселівська сільська рада.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення: протягом 30 (тридцяти) днів з дати оприлюднення цього повідомлення відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»;

способи участі громадськості – надання письмових зауважень і пропозицій, що подаються до Новоселівської сільської ради (провулок Підлісний, 6, с. Новоселівка Полтавського району Полтавської області, 38702) або в електронному вигляді на електронну адресу: novoselivkasr@gmail.com.

анонімні зауваження та пропозиції не розглядаються;

орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктами документів державного планування, звітом про СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документів державного планування – Новоселівська сільська рада (провулок Підлісний, 6, с. Новоселівка Полтавського району Полтавської області, 38702);

орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, та строки подання зауважень і пропозицій – Новоселівська сільська рада (провулок Підлісний, 6, с. Новоселівка Полтавського району Полтавської області, 38702), протягом 30 (тридцяти) днів з дати оприлюднення цієї публікації;

місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документів державного планування – офіційні сайти Міністерства енергетики та захисту довкілля України (https://menr.gov.ua/), Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської обласної державної адміністрації (http://www.eco-poltava.gov.ua/).

З проєктом Стратегії та Звітом про СЕО можна ознайомитись на офіційному сайті Новоселівська сільська рада («Розвиток громади» – «Стратегія розвитку Новоселівської ОТГ до 2027 року»: https://novoselivka-gromada.gov.ua/proekt%C2%A0strategii-rozvitku-novoselivskoi-otg-na%C2%A020202027-roki-21-33-33-18-05-2020/).

4) Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться, оскільки підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь